BlogNieuws

Een slimme ondernemer doet zijn eigen salarisadministratie

Een slimme ondernemer doet zijn eigen salarisadministratie en beschikt graag over gemak, flexibiliteit en onafhankelijkheid. Onze tool laat inmiddels al 650 klanten altijd en overal, zonder tussenkomst van een accountant, hun salarisadministratie doen. Sinds de lancering van het platform in oktober 2018 hebben we een groei van 300% gerealiseerd!

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijkheid is het key-word bij Employes. Ondernemers kunnen heel eenvoudig hun eigen salarisadministratie opzetten en zelf de gegevens van medewerkers toevoegen of wijzigen, inclusief het bijhouden van verlof. Met een paar muisklikken genereren ze de loonstroken en betaalbestanden. Ook kunnen ze de tool koppelen aan de digitale boekhouding, zodat de loonjournaalposten automatisch worden ingeboekt. De eigen accountant kan eenvoudig meekijken, maar ons support team maakt het ook mogelijk voor ondernemers om het zelf te doen.

Touwtjes in eigen handen

Onze software is een aantrekkelijke optie voor startende bedrijven die hun eerste personeel aannemen, voor marketing en tech businesses die graag de touwtjes in eigen handen houden maar ook voor horecabedrijven – die kampen met veel verloop. De horeca CAO is geïntegreerd in de applicatie, wat het eenvoudig maakt om arbeidsovereenkomsten uit te draaien.

“Onze online oplossing is voor iedere ondernemer te begrijpen. Zelfs de meest chaotische,” zegt oprichter Rob Kroezen. “Uit eigen ervaring weet ik hoe complex en ouderwets bestaande salarispakketten zijn. Jonge ondernemers zijn gewend aan oplossingen als Moneybird, waarmee ze zelf hun boekhouding kunnen regelen. Voor salarisadministratie zijn ze vaak nog wel afhankelijk van een accountant of payroll-bedrijf. “Loonstroken worden soms zelfs nog per post verstuurd. De bestaande aanbieders van salarissoftware lopen zeker tien jaar achter als het gaat om digitale oplossingen voor ondernemers.”

Net zo makkelijk als Instagram

Samen met Marius van den Oever (CTO & technical co-founder) creëerde Rob Employes. Na de eerdere investering van €350.000, maakt Employes zich nu op voor een nieuwe investeringsronde. Kroezen: “Ons doel? Het leven van de ondernemer écht een stuk relaxeder maken door het meest gebruiksvriendelijke platform voor salarisadministratie te bieden. Het is feitelijk net zo easy als Instagram; waar ter wereld je ook zit kan je met een paar klikken je hele salarisadministratie regelen. Die onafhankelijkheid is goud waard”.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu
Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en krijg het laatste HR- & salarisnieuws als eerste in je inbox.