Tarieven Salarisadministratie

Met Employes kies je voor moderne salarisadministratie die meegroeit met jouw bedrijf. Alles voor een helder tarief. Zonder verborgen kosten.

Salaris & HR

De complete oplossing
Inclusief:
100% online salarisadministratie
Financiele rapporten
Koppelingen boekhoudprogrammas
Gratis toegang voor je accountant
Toegang voor werknemers
Uitstekende support
Automatisch contracten aanmaken
HR
Verlof aanvragen door werknemers
HR
Vrije velden aanmaken
HR
Declaraties
HR

Salaris

Speciaal voor teams
Inclusief:
100% online salarisadministratie
Financiele rapporten
Koppelingen boekhoudprogrammas
Gratis toegang voor je accountant
Toegang voor werknemers
Uitstekende support
Automatisch contracten aanmaken
Verlof aanvragen door werknemers
Vrije velden aanmaken
Declaraties

Ben je een holding of een bedrijf met 1 werknemer dan is ons DGA-pakket van toepassing voor slechts € 12,50 all-in.Bekijk het tariefvan het DGA-pakket.

Geen verrassingen achteraf

Transparante kosten salarisadministratie

Employes houdt van duidelijkheid en dat is ook precies wat we bieden. Je betaalt een helder tarief en ons abonnement is maandelijks opzegbaar. Alle benodigdheden en advies voor je salarisverwerking zijn inbegrepen.

  • Geen opstartkosten
  • Digitale loonstrookjes voor je werknemers
  • Jaaropgaven voor alle werknemers
  • Automatische loonaangifte bij de Belastingsdienst
  • Aanmelding en aangifte bij het pensioenfonds
  • Onbeperkt wijzigingen doorvoeren
  • Onbeperkt financiële rapportages draaien
  • Gratis toegang voor je boekhouder
Vergelijken

Vergelijk met andere aanbieders.

Er zijn veel verschillende manieren om de salarisadministratie van je bedrijf te regelen, bijvoorbeeld via een boekhouder of een bestaand salarispakket. Bekijk de beste oplossing.

Overstappen

Veelgestelde vragen

Overstappen van de ene naar de andere oplossing voor je salarisadministratie kan nogal wat vragen oproepen. Wij zetten de veelgestelde vragen en antwoorden voor je op een rij zodat je doordacht je keuze kunt maken.

Bekijk veelgestelde vragen
Hoe lang is de proefperiode precies?

Na het aanmaken van een account, kun je Employes zo lang als je wilt gratis en vrijblijvend uitproberen in de vorm van een demo-versie. Pas wanneer je aangeeft dat je daadwerkelijk met Employes aan de slag wil, zetten we je account op actief.

Hoe ga ik van start met Employes?

Nadat je een account hebt aangemaakt, begeleiden we je stap voor stap door de applicatie. Tijdens deze stappen, kun je alle relevante gegevens voor je salarisadministratie invullen. Daarna kun je binnen een paar minuten al de eerste loonstrook bekijken. Wil je daarna overstappen? Dan kun je aangeven dat je je account wilt activeren.

Hoe werkt het overstappen?

Om ervoor te zorgen dat je met Employes aan de slag kunt, hebben wij de volgende informatie nodig: de meest recente loonstroken van je werknemer(s), de laatste loonaangifte en de loonjournaalpost. Ons team regelt dat die informatie in de applicatie wordt ingeladen zodat je de salaris van de volgende maand automatisch in Employes kunt verwerken.

Betaal ik ook voor oproepkrachten die niet werken?

Je hoeft alleen te betalen voor werknemers die in de betreffende maand daadwerkelijk gewerkt hebben. Voor oproepkrachten die niet werken, hoef je ook niet te betalen.

Voldoet Employes aan de AVG?

Ja, met Employes voldoe je aan de regels die gelden voor de verwerking van persoonsgegevens op basis van de Algemene verordening gegevensbescherming.