Tarieven Salarisadministratie

Salarisadministratie moet zo makkelijk mogelijk zijn. Met Employes kies je voor een online oplossing die continu wordt verbeterd en meegroeit met jouw bedrijf. Zonder verborgen kosten.

Salaris

Speciaal voor teams
Inclusief:
100% online salarisadministratie
Financiele rapporten
Koppelingen boekhoudprogrammas
Gratis toegang voor je accountant
Toegang voor werknemers
Uitstekende support

Salaris & HR

De complete oplossing
Inclusief:
100% online salarisadministratie
Financiele rapporten
Koppelingen boekhoudprogrammas
Gratis toegang voor je accountant
Toegang voor werknemers
Uitstekende support
Gebruikersbeheer & rollen
Automatisch arbeidscontracten aanmaken
Verlof aanvragen door werknemers

Heb je een holding of slechts 1 werknemer te verlonen?Bekijk onze tarievenvoor de DGA's.


Heb je meer dan 50 werknemers? Neem contact op.

Geen verrassingen achteraf

Transparante kosten salarisadministratie

Als het om geld gaat, wil je weten waar je aan toe bent. Vaak worden er extra kosten gerekend voor het maken van de jaaropgaven of het doen van een pensioenaangifte. Dat kan anders. Employes houdt van duidelijkheid en dat is ook precies wat we bieden. Als je je salarisadministratie wilt uitbesteden dan moeten tarieven immers transparant zijn. Daarom betaal je een vast tarief met alle salariszaken inbegrepen.

  • Geen opstartkosten
  • Digitale loonstrookjes voor je werknemers
  • Jaaropgaven voor alle werknemers
  • Automatische loonaangifte bij de Belastingsdienst
  • Aanmelding en aangifte bij het pensioenfonds
  • Onbeperkt wijzigingen doorvoeren
  • Onbeperkt financiële rapportages draaien
  • Gratis toegang voor je boekhouder
Vergelijken

Vergelijk met andere aanbieders.

Er zijn veel verschillende manieren om de salarisadministratie van je bedrijf te regelen, bijvoorbeeld via een boekhouder of een bestaand salarispakket. Bekijk de beste oplossing.

Overstappen

Veelgestelde vragen

Overstappen van de ene naar de andere oplossing voor je salarisadministratie kan nogal wat vragen oproepen. Wij zetten de veelgestelde vragen en antwoorden voor je op een rij zodat je doordacht je keuze kunt maken.

Bekijk veelgestelde vragen
Hoe lang is de proefperiode precies?

Na het aanmaken van een account, kun je Employes 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen. Besluit je na de proefperiode dat je onze applicatie wilt blijven gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Hoe ga ik van start met Employes?

Nadat je een account hebt aangemaakt, begeleiden we je stap voor stap door de applicatie. Tijdens deze stappen, kun je alle relevante gegevens voor je salarisadministratie invullen. Daarna kun je binnen een paar minuten al de eerste loonstrook bekijken. Wil je daarna overstappen? Dan kun je aangeven dat je je account wilt activeren.

Hoe werkt het overstappen?

Om ervoor te zorgen dat je met Employes aan de slag kunt, hebben wij de volgende informatie nodig: de meest recente loonstroken van je werknemer(s), de laatste loonaangifte en de loonjournaalpost. Ons team regelt dat die informatie in de applicatie wordt ingeladen zodat je de salaris van de volgende maand automatisch in Employes kunt verwerken.

Voldoet Employes aan de AVG?

Ja, met Employes voldoe je aan de regels die gelden voor de verwerking van persoonsgegevens op basis van de Algemene verordening gegevensbescherming.