Op ieder moment overstappen

Employes Overstapservice

Overstappen van salarisadministratie kan een heel gedoe zijn. Zeker als je het nog niet zelf in de hand hebt. Gedurende het jaar overtstappen wordt door een accountant vaak als onverstandig of te ingewikkeld beschouwd. Maar dat hoeft het helemaal niet te zijn, vinden wij. Vandaar dat wij met het initiatief “De Employes Overstapservice” komen.

Wat is het?

Met de Employes Overstapservice stellen we je in staat op ieder moment van het jaar over te stappen van je huidige salarisadministratie naar de software van Employes. Ook als groot bedrijf hoef je niet meer te wachten tot het begin van het nieuwe jaar, maar kan je gewoon al in april, mei of iedere andere dag van het jaar starten met je nieuwe administratie in Employes. Wij hebben namelijk een methodiek ontwikkeld waarmee we eenvoudig de salarisadministratie kunnen vervolgen. Buiten het feit dat je heel het jaar over kan stappen, zorgen we ook nog eens dat je hier zelf zo min mogelijk voor hoeft te doen. Dat alles geheel vrijblijvend en zonder extra kosten.

Hoe werkt het?

Het overstappen met je salarisadministratie kan een aardige klus zijn. Maar Employes zorgt ervoor dat je zelf bijna niks hoeft te doen voor een overstap. We helpen je geheel kosteloos op weg. Wij zorgen ervoor dat je hele administratie netjes wordt ingericht en dat je soepel van start kunt.

De Employes Overstapservice regelt het volgende

1. Wij controleren alle ingevoerde medewerkers

Wij zorgen ervoor dat per medewerker de benodigde informatie voor het uitvoeren van de loonverwerking en loonaangifte, goed in ons systeem wordt ingesteld.

2. Onze salarisexperts controleren jouw huidige loonstroken

Wij controleren de huidige loonstroken die je naar ons opstuurt en filteren eventuele fouten eruit, zodat we de juiste beginstanden kunnen overnemen.

3. Wij stellen Employes goed in

We nemen alle beginstanden over en richten je salarisadministratie in zodat je op dezelfde voet verder kan.

4. Wij nemen alle reserveringen en andere zaken over

Doordat Employes alle standen van de vorige salarisadministratie overneemt, krijgen de werknemers geen gesplitste jaaropgave, maar gewoon netjes één jaaroverzicht. Deze komt aan het einde van het jaar beschikbaar in de werknemersomgeving.

Nadat we alle standen hebben overgezet en gecontroleerd activeren we je administratie en kan je meteen aan de slag. Zonder vertraging.

Wat moet je doen?

Voordat het overstap team van Employes aan de slag kan met het overzetten van jouw salarisadministratie is het belangrijk dat je een account hebt aangemaakt op de applicatie van Employes. Nadat je alle stappen hebt doorlopen hoef je alleen nog maar de laatste loonstroken te uploaden van je oude salarisadministratie. Vanaf nu regelen wij de rest.

Dit doe je zelf

1. Maak een Employes account aan

Maak een account aan voor jouw bedrijf en vul je bedrijfsgegevens in.

2. Vul je medewerkers in

Voeg je medewerkers toe in je salarisadministratie van Employes en vul de persoonsgegevens in.

3. Upload je laatste loonstroken

Upload de laatste loonstroken per medewerker van je vorige salarisadministratie naar Employes.

Wanneer we de loonstroken hebben ontvangen gaan we meteen aan de slag met het zo snel mogelijk omzetten van de administratie. Je kan binnen no time genieten van het gemak van Employes.Direct overstappen

Neem contact op

Heb je extra hulp nodig bij het overstappen? Neem direct telefonisch contact op met ons Overstapteam op tel. 020-8085481. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Of mail naar overstap@employes.nl. Meer lezen over overstappen naar Employes? Bekijk de kennisbank