“Ik kan onze salarisadministratie nu doen binnen 10 minuten”

Avy te Amsterdam, Interview met Ilse van Nierop

Bedrijfsgrootte: 35 werknemers
Ilse van Nierop

Ilse van Nierop

HR-manager

""
Bekijk de website →

Bedrijf

Sinds 2016 bouwt Avy elektrische luchtvaartuigen met de flexibiliteit van een drone en de efficiëntie van een vliegtuig. Gemaakt voor lange afstandsvluchten waardoor deze uitstekend ingezet kunnen worden voor humanitaire doeleinden. Denk hierbij aan “wildlife conservation” en medisch transport van bloedsamples, vaccins en medicijnen.

Personeel

Ilse van Nierop: “We zijn in drie jaar tijd gegroeid van 2 naar ruim 30 medewerkers en we verwachten telkens verder uit te breiden. Wij geven medewerkers veel vrijheid, waarschijnlijk meer dan andere bedrijven. Zo bepalen medewerkers zelf hun werktijden en het aantal verlofdagen. Wij geloven dat dit ten goede komt aan de verantwoordelijkheid en betrokkenheid van het personeel”.

Ilse van Nierop

Waarom gekozen voor Employes?

Al vanaf het begin werkt Avy met Employes. Ilse van Nierop: “We zijn met Employes begonnen omdat allereerst de prijs écht scherp is. Maar daarnaast is het ook fijn dat je de verloning zelf in de hand hebt.”

Hoe kijk je naar de alternatieven, zoals payrolling of het uitbesteden aan een salarisadministrateur? Ilse van Nierop: “Ik geloof niet zo in de toekomst van Payrollbedrijven. Payrollers doen nog veel zaken handmatig, dit is tijdrovend en bovenal foutgevoelig. Overigens kan ik me ook niet meer indenken dat ik nog met een externe salarisadministrateur zou moeten werken, zeker met het aanleveren van mutaties. Wel kan ik me voorstellen dat er partijen blijven die complexe HR en salaris vraagstukken behandelen.”

“Ik kan zelf de uren invullen, een medewerker aanmaken en wijzigen doorvoeren. Dat is echt heel fijn!”
Ilse van Nierop

Ben je blij met die keuze?

“Absoluut. Ik heb niet eerder met zo’n fijn systeem gewerkt als Employes. Ik kan zelf de uren invullen, een medewerker aanmaken en wijzigen doorvoeren zonder hiervoor iemand te hoeven inschakelen. Dat is echt heel fijn! Ik besteed momenteel nog geen 10 minuten aan de salarisadministratie.” zegt ze met een grijns.

Tot slot kregen we nog wel één advies van Ilse; “Blijf zo toegankelijk en bereikbaar als jullie momenteel zijn, ook wanneer jullie doorgroeien”. Dat advies nemen we ter harte.

Ervaringen

Andere klantverhalen

Ruben Paijens

Ruben Paijens

Mede-oprichter, Bibbr

"Ik vind het vooral fijn dat jullie betrokken zijn en makkelijk te bereiken zijn."
Lees ervaring →
Vince Schwidder

Vince Schwidder

Mede-oprichter, Yummygum

"Sneller salarisadministratie verwerkt zonder gedoe."
Lees ervaring →
Kevin van der Veer

Kevin van der Veer

Mede-oprichter, WoodWatch

"Payroll, dat kost me gewoon teveel."
Lees ervaring →