Employes voor partners

Moderne online salarisadministratie voor boekhouders

Gebruiksvriendelijke online salarisadministratie, die naast voordelen voor de werkgever, ook meerwaarde biedt voor boekhouders en administratiekantoren.

Probeer nu gratis

Je kunt Employes vrijblijvend en gratis testen

Salarisadministratie voor boekhouders en administratiekantoren

Employes koppelt met verschillende boekhoudprogramma's.

Innovatie voor administratiekantoren en boekhouders

Een nieuwe manier van salarisverwerking

Employes is een nieuw volwaardig online salarispakket dat de manier van salarisverwerking totaal verandert. We hebben een enorm gebruiksvriendelijke interface gemaakt. Door de duidelijke stappenplannen en overzichtelijke schermen, hebben wij de wijze van gegevens invoeren zó makkelijk gemaakt, dat je efficiënter kunt werken en veel tijd bespaart.

illustratie klok
Koppel met boekhoudpakket

Employes kun je koppelen aan alle bekende boekhoudpaketten zoals Moneybird, Twinfield, Exact, Yuki, e-Boekhouden.nl, Informer en Snelstart. Hiermee kun je met één druk op de knop de journaalposten exporteren.


Klanten hebben hierdoor altijd een actuele boekhouding waardoor je ze meer inzicht kunt geven.

illustratie hand
Gebruiksgemak

Dankzij Employes hoef je geen informatie over te typen en reduceer je handmatig werk. Kortom, je hebt meer tijd om klanten een advies op maat te geven.


Klanten profiteren van een gebruiksvriendelijke applicatie waarin ze ook hun werknemers toegang kunnen geven.

illustratie support
Uitgebreide support

Als partner krijg je bij Employes een vast contactpersoon toegewezen. Die ondersteunt jou bij de overstap van klanten en bij eventuele vragen die hieruit voortkomen.


Klanten kunnen ook direct contact opnemen met ons als er vragen zijn over het systeem. Maar jij blijft het vaste aanspreekpunt.

Tarieven voor boekhouders

Tarieven Employes administratiekantoren

Employes kost slechts € 25,- per maand waarvoor je een onbeperkt aantal administraties kunt toevoegen. Daarnaast betaal je € 5,- per loonstrook voor de basisfuncties. Voor slechts € 1,- extra per werknemer krijgt de werkgever volledige toegang tot de HR-functies. En hoe meer bedrijven je verloont, hoe meer korting je ontvangt.

25/maand

+ €5 per loonstrook per maand

Basis

1 - 2 klanten
prijskaartjes

10% korting

3 - 9 klanten
prijskaartjes

15% korting

10 - 24 klanten
prijskaartjes

20% korting

> 25 klanten

Je ontvangt korting op de gehele factuur, dus zowel op het vaste bedrag als het bedrag per loonstrook.

Je kunt Employes vrijblijvend en gratis testen

Alles bij de prijs inbegrepen

Een vaste prijs

Voor € 25,- een onbeperkt aantal administraties

HR-functies

Voor € 1,- extra per werknemer toegang tot HR-functies.

Factuur & betaling

Via jouw kantoor of de klant

Directe loonaangifte

Bij de Belastingdienst

Journaalposten

Exporteren naar boekhouding

24/7 support

Uitgebreide kennis

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen van boekhouders

Employes kan voor jou als boekhouder een uitkomst zijn. Het is mogelijk dat nog niet alles duidelijk is, daar waar de meeste informatie op de website is gericht op de ondernemer. Vandaar dat we hier de veelgestelde vragen en antwoorden van boekhouders op een rijtje hebben gezet.

Betaal ik € 25,- per klant of voor het kantoor?

Je betaalt eenmalig € 25 per maand, ongeacht het aantal administraties dat je hebt. Daarnaast betaal je 5 euro per loonstrook. Daarboven op ontvang je een factuurkorting die wordt berekend over het gehele bedrag op je factuur.

Kunnen mijn klanten ook inloggen?

Ja, dat is ook mogelijk. Zowel de ondernemer als de werknemers kunnen inloggen bij Employes. Dit is inbegrepen in de tarieven.

Is Employes een volledig pakket?

Absoluut. De software van Employes is te gebruiken als volwaardig salarispakket en bevat, zowel qua functionaliteiten als regelgeving, alles wat nodig is voor het doen van de salarisadministratie

Welke CAO's ondersteunt Employes?

Employes ondersteunt nagenoeg alle CAO's. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht.

Lees meer
Klantverhaal salarisadministratie Peter van Soest

Use case administratiekantoor

Peter, De Vrolijke Boekhouder

Peter van Soest beheert de salarisadministratie voor zijn klanten met de software van Employes.

Het pakket waarmee ik werk moet geen zorg erbij worden, maar me juist ontlasten en dat doet Employes. Het heeft een mooie en toegankelijke interface waar je snel mee aan de slag kunt en eenvoudig verloningen kunt doen. Met een paar kliks is de boel geregeld. Het verlonen van werknemers met variabele uren is vele malen eenvoudiger dan wat ik gewend was in mijn oude pakket.

Ik werkte met een offline pakket waar op zich alles mee kon, maar waar afwijkende verloningen een crime was om te regelen. Vragen kon je alleen stellen via een ticketsysteem en dan maar hopen dat je op tijd een nuttig antwoord kreeg. Bij Employes krijg ik vlot antwoord per mail, chat of telefonisch. Als er wat aangepast moet worden in instellingen of percentages, doen ze dat meteen voor je.