Tarieven

Salarisadministratie DGA en holding

Aan je DGA-verloning wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd en geld kwijt zijn. Met Employes kun je dit eenvoudig en snel regelen voor een scherp tarief, inclusief automatische loonaangifte.

DGA-verloning

Speciaal voor DGA’s
illustratie prijskaartjes
Onze oplossing bevat:
100% Online salarisadministratie
Automatische loonaangifte
Koppeling met je boekhoudpakket
Uitstekende support
Declaraties
ADD-ON

DGA-verloning

Speciaal voor DGA’s
Onze oplossing bevat:
100% Online salarisadministratie
Automatische loonaangifte
Koppeling met je boekhoudpakket
Uitstekende 24/7 support
Declaraties
ADD-ON

Heb je ook een werkmaatschappij? Bekijk onze tarievenvoor bedrijven.

Geen verborgen kosten

Over de tarieven salarisadministratie DGA

Wanneer je een holding hebt, ben je verplicht om jezelf een DGA-salaris uit te betalen. De administratieve zaken daaromheen besteed je wellicht uit, met alle kosten die daaraan verbonden zijn. Doorgaans worden er extra kosten in rekening gebracht als je bijvoorbeeld verzoekt om jaaropgaven of om specifieke aangiftes. Bij Employes heb je geen verborgen kosten. De tarieven voor salarisadministratie DGA zijn inclusief alle salariszaken. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

  • Digitale loonstrookjes
  • Gebruikelijke loonregeling
  • Jaaropgaven DGA
  • Automatische loonaangifte bij de Belastingdienst
  • Onbeperkt wijzigingen doorvoeren
  • Onbeperkt financiële rapportages draaien
  • Gratis toegang voor je boekhouder
  • Geen opstartkosten
Vergelijken

Vergelijk met andere aanbieders.

Er zijn veel verschillende manieren om de salarisadministratie van je bedrijf te regelen, bijvoorbeeld via een boekhouder of een bestaand salarispakket. Bekijk de beste oplossing.

Overstappen

Veelgestelde vragen over een DGA-verloning

Overstappen van de ene naar de andere oplossing voor je salarisadministratie kan nogal wat vragen oproepen. Wij zetten de veelgestelde vragen en antwoorden voor je op een rij zodat je doordacht je keuze kunt maken.

Hoe lang is de proefperiode precies?

Na het aanmaken van een account, kun je Employes zo lang als je wilt gratis en vrijblijvend uitproberen in de vorm van een demo-versie. Pas wanneer je aangeeft dat je daadwerkelijk met Employes aan de slag wil, zetten we je account op actief.

Hoe ga ik van start met Employes?

Nadat je een account hebt aangemaakt, begeleiden we je stap voor stap door de applicatie. Tijdens deze stappen, kun je alle relevante gegevens voor je salarisadministratie invullen. Daarna kun je binnen een paar minuten al de eerste loonstrook bekijken. Wil je daarna overstappen? Dan kun je aangeven dat je je account wilt activeren.

Hoe werkt het overstappen?

Om ervoor te zorgen dat je met Employes aan de slag kunt, hebben wij de volgende informatie nodig: de meest recente loonstroken van je werknemer(s), de laatste loonaangifte en de loonjournaalpost. Ons team regelt dat die informatie in de applicatie wordt ingeladen zodat je de salaris van de volgende maand automatisch in Employes kunt verwerken.

Voldoet Employes aan de AVG?

Ja, met Employes voldoe je aan de regels die gelden voor de verwerking van persoonsgegevens op basis van de Algemene verordening gegevensbescherming.