“We hebben vooral gekozen voor gemak”

Bibbr te Rotterdam, Interview met Ruben Paijens

Bedrijfsgrootte: 75-100 werknemers

Bedrijf

Zoek je als student een uitdagende bijbaan? Bel dan eens naar Rotterdam, want daar zit Bibbr. Dit jonge bedrijf zet studenten in voor grote marketing en salesprojecten. Dan moet je niet denken aan simpele flyer-acties in de binnenstad, maar het liefst wat complexer. Bijvoorbeeld merchandise acties, koude acquisitie en zelfs kookdemo’s in supermarkten. Kortom, bij Bibbr houden ze wel van een uitdaging. We spraken met Ruben Paijens, mede-oprichter van Bibbr. Hij vertelt over zijn ervaringen met personeel en het gebruik van Employes.

Personeel

Ruben: “We zijn in februari 2017 officieel begonnen met het aannemen van personeel en momenteel hebben we geregeld meer dan 100 mensen op de payroll.” Had je van te voren een idee hoe je je salarisadministratie wilde aanpakken? “Omdat je in onze branche al snel veel werknemers moet kunnen verlonen hebben we ons direct goed in verdiept. We zijn in gesprek gegaan met een 3 administratiekantoren om te kijken wat zij voor ons konden doen. Tegelijkertijd kwam ik in die periode ook een advertentie van jullie tegen en ben ik met jullie in contact gekomen. Het contact was goed en wij zagen veel voordelen waardoor we voor Employes gekozen hebben.

klant van Employes

Waarom gekozen voor Employes?

Ruben: “In de opstart hebben we vooral echt gekozen voor gemak. Ik vind het vooral fijn dat jullie betrokken zijn. Dat als er vragen zijn, makkelijk te bereiken zijn. En jullie proberen alles altijd zo goed mogelijk uit te leggen.”

Payroll

Is payroll nog een overweging geweest voor jullie? Ruben: “We hebben wel naar payroll gekeken. Maar dit vonden we te duur. Daarnaast is het gebruik van Employes zo gemakkelijk, daarvoor hoef je zeker niet naar een payroller. Het enige voordeel zou kunnen zijn dat wij niet aansprakelijk zijn voor ziekte. Maar als je onderaan de streep kijkt kan payroll gewoon niet uit. Dan is Employes gewoon veel goedkoper en gemakkelijker.”

“Het gebruik van Employes is zo gemakkelijk, daarvoor hoef je zeker niet naar een payroller.”
Ervaringen

Andere klantverhalen

Vince Schwidder

Vince Schwidder

Mede-oprichter, Yummygum

"Sneller salarisadministratie verwerkt zonder gedoe."
Lees ervaring →
Ilse van Nierop

Ilse van Nierop

HR-manager, Avy

"Ik kan onze salarisadministratie nu doen binnen 10 minuten"
Lees ervaring →
Kevin van der Veer

Kevin van der Veer

Mede-oprichter, WoodWatch

"Payroll, dat kost me gewoon teveel."
Lees ervaring →