Overzicht artikelen

Employes en Firm24 starten samenwerking

Employes en Firm24

Employes en Firm24 gaan samenwerken om na de oprichting van een BV via Firm24 automatisch de salarisadministratie op te starten. Hierdoor kunnen ondernemers direct na de oprichting met de software van Employes hun eigen salarisadministratie online bijhouden, werknemers verlonen en wordt er automatisch belastingaangifte gedaan. Kortom, alle administratieve gemakken die je als bedrijf wenst om te verlonen.

Over Firm24

Firm24 is de grootste online notaris in Nederland. Met een team van enthousiaste fiscale en juridische experts staat Firm24 je bij met het wijzigen en onderhouden van je bedrijf. Denk hierbij aan het oprichten van een BV, het sluiten van een aandeelhoudersovereenkomst, het omzetten van een eenmanszaak of het overdragen van aandelen.

Kies zelf hoe snel je jouw bedrijf wil oprichten (van binnen 48 uur tot 7 werkdagen), je vult gemakkelijk online je gegevens in en vervolgens gaat Firm24 aan de slag. Tijdens het oprichtingsproces wordt je altijd bijgestaan door fiscalisten en juristen, hierdoor kan jij je blijven focussen op je onderneming.

Over Employes

Employes is een onlinedienst waarmee ondernemers zelf hun loonstroken en salaris- en verlofadministratie kunnen bijhouden.

Ben je van plan om een BV of holding op te richten? Neem dan een kijkje op de website van Firm24.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu

Wil je graag meer weten? Neem contact met ons op voor gratis advies.