Overzicht

Kohen Administraties

De betrokken, bereikbare én bevlogen boekhouder.

Over Kohen Administraties

Samen met mijn team sta ik u graag bij om de boekhouding op orde te krijgen en de belastingaangifte op tijd in te dienen. Dat doen wij voor eenmanszaken. Ons administratiekantoor onderscheidt zich van andere kantoren. Wij hebben er bewust voor gekozen om klein te blijven en ons te specialiseren.

Wij verzorgen niet alleen uw belastingaangiften, maar verwerken ook uw facturen en bieden optioneel maatwerkadvies voor ondernemers. Daarnaast bieden we fiscaal advies en helpen bij verschillende aangiftes, waaronder de ICP-aangifte. Deze boetiek-aanpak is inmiddels overgewaaid vanuit internationale consultancyfirma's. Hierdoor zijn we wendbaarder bij marktveranderende omstandigheden en hanteren we een volwassen prijsbeleid.

Door deze focus bieden wij geen 'alles-in-een' aanpak aan: onze cliënten houden bijvoorbeeld zelf de administratie bij en wij zorgen er voor dat de belastingaangifte in goede handen is. Kohen Administraties heeft geen fysiek kantoor meer, en werkt volledig online en digitaal. Daarom hebben wij cliënten uit de randstad en ver daarbuiten!

Boekhoudpakketten
  • Exact Online
  • Minox
Diensten
  • IB-aangifte
  • Btw-aangifte
  • Jaarverslagen