Overzicht

Paulssen Boekhouders & Belastingadviseurs B.V.

Paulssen Boekhouders & Belastingadviseurs, dé specialist op het gebied van financiële diensten voor medische professionals.

Over Paulssen Boekhouders & Belastingadviseurs B.V.

Wij begrijpen de unieke uitdagingen en complexiteiten waarmee medische beroepen in een continue veranderende wereld mee geconfronteerd worden als het gaat om hun administratie en financiën. Door de alsmaar toenemende druk op de zorgsector, wordt het steeds moeilijker om als medisch professional de tijdrovende administratieve en fiscale werkzaamheden zelf uit te blijven voeren. Hierin biedt Paulssen Boekhouders & Belastingadviseurs de oplossing. Laat de administratieve en fiscale rompslomp maar aan ons over zodat u uw focus bij uw patiënten kunt houden.

Ons professionele team van deskundige adviseurs zijn speciaal opgeleid om de specifieke behoeften van medische professionals te begrijpen en te vervullen. Of u nu een zelfstandige praktijkhouder bent, waarnemer of in een maatschap zit, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw unieke situatie. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om nauw met u samen te werken om uw specifieke behoeften en doelen te begrijpen.

Als medisch professional heeft u een hechte band met uw patiënten en dat hebben wij ook met onze cliënten. Persoonlijk contact staat bij ons voorop, zo heeft u altijd één vaste contactpersoon binnen onze organisatie waar u een vertrouwensband mee creëert. Zo kunnen wij u proactief adviseren over uw financiën, zijn wij op de hoogte van de kansen en risico's van uw praktijk en passen wij de juiste werkwijze toe op uw persoonlijke situatie.

Ontdek vandaag nog hoe Paulssen Boekhouders & Belastingadviseurs u kan helpen om uw financiële zorgen te verminderen en uw praktijk naar een hoger niveau te tillen. Door onze daadkrachtige aanpak nemen wij tijdrovende processen uit handen zodat u meer tijd over houdt voor uw eigen praktijk. Op deze manier vergroot u niet alleen de potentie van uw praktijk, u hoeft zich ook niet meer bezig te houden met de randzaken van het ondernemen. Daarnaast kunt u vertrouwen op een juiste en kundige verwerking van al uw administratieve en financiële zaken.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking en gun uzelf financiële gemoedsrust. Velen van uw collega's zijn u al voorgegaan.

Boekhoudpakketten
  • Informer
  • Twinfield
  • Moneybird
  • Snelstart
Diensten
  • Salarisadministratie
  • IB-aangifte
  • Btw-aangifte
  • Vpb-aangifte
  • Jaarverslagen