Overzicht

Grip boekhouding

Modern online financieel adviesbureau met aandacht voor de ondernemer.

Over Grip boekhouding

Grip boekhouding is een online financieel adviesbureau met aandacht voor de ondernemer. We werken met de meest geavanceerde technologie waarmee we zoveel mogelijk zaken digitaliseren en automatiseren. Hierdoor kunnen wij ons optimaal focussen op de ondernemer en het bedrijf.

Persoonlijk advies Wij zijn 100% betrokken bij je onderneming en geloven in een persoonlijke benadering. We ondernemen samen en gaan voor maximale resultaten.

Realtime inzicht in je boekhouding Door gebruik te maken van onze boekhouding app, kun je ervoor kiezen om realtime inzicht te hebben in je boekhouding, 24/7 waar en wanneer jij dat wenst. Zo ben je altijd op de hoogte van je financiële situatie.

Verzorging van belastingaangiften, BTW, IB, VPB & dividendbelasting Uiteraard verzorgen wij alle relevante belastingaangiften voor je, waaronder de BTW, IB en VPB aangiften.

Jaarrekening voor de KvK, banken en financiers Inzage nodig in tussentijdse resultaten of de jaarrekening, je kunt erop rekenen dat wij je voorzien van de nodige rapportages ten behoeve van diverse zaken, waaronder de deponering van stukken bij de KvK en de jaarrekening ten behoeve van financieringen.

Beheren van incasso's Zonder zorgen je facturen incasseren. Niets vervelender dan een klant die ondanks herhaaldelijke herinneringen niet betaalt. Wij bieden je de mogelijkheid om via onze partner Online Incasso (onderdeel van Payt) een online incassotraject op te starten voor een vast laag bedrag.

Scan-app, snel en simpel documenten delen Geen gedoe meer met papieren documenten en bonnetjes. Je kunt alle relevante documenten snel en simpel delen met behulp van onze scan-app.

Bankkoppelingen met o.a. ING, ABN Amro, Knab, Bunq en Rabobank We koppelen met je bank, zodat we live toegang hebben tot je banktransacties. Hierdoor kunnen we je administratie dagelijks bijhouden en heb jij geen gedoe meer met bankafschriften.

Boekhoudpakketten
  • Snelstart
  • Jortt
Diensten
  • IB-aangifte
  • Btw-aangifte
  • Vpb-aangifte
  • Jaarverslagen