Employes voor partners

Professionele salarisadministratie

Gebruiksvriendelijke online salarisadministratie-applicatie, die je klanten uitnodigt tot samenwerken.

Neem contact op

Waarom

Voordelen van Employes

Je wilt je klanten goed van dienst zijn en het liefst zoveel mogelijk van toegevoegde waarde zijn. Wanneer het aankomt op salarisadministratie, ben je afhankelijk van de informatie die je van je klant krijgt aangeleverd. Hoe makkelijker dit voor hen is, hoe beter het werk is dat jij kunt opleveren. Met Employes ondersteun je klanten met een intuïtieve en eenvoudige online oplossing voor de salarisadministratie. Zo worden fouten voorkomen en bespaar je je klant (en jezelf) tijd op het gebied van salarisverwerking. Een echte win-winsituatie!

Koppeling met boekhoudpakket

Employes kun je koppelen aan Moneybird, Exact Online en Yuki. Dat bespaart tijd, neemt foutgevoeligheid weg en zorgt ervoor dat je makkelijker correcties doet.


Klanten hebben altijd en overal toegang tot alle gegevens. Uiteraard blijven de gegevens ook voor jou toegankelijk.

Betere dienstverlening

Dankzij Employes hoef je geen informatie over te typen en reduceer je handmatig werk. Kortom, je hebt meer tijd om klanten een advies op maat te geven.


Klanten profiteren van een gebruiksvriendelijke applicatie, die is geoptimaliseerd voor het MKB. Jij blijft hun vaste aanspreekpunt voor alle zaken rondom salarisadministratie.

Uitgebreide support

Als partner krijg je bij Employes een vast contactpersoon toegewezen. Die ondersteunt jou bij de overstap van klanten en bij eventuele vragen die hieruit voortkomen.


Klanten: kunnen ook direct contact opnemen als zij vragen hebben over de applicatie. Zo maken wij de overstap voor iedereen zo soepel mogelijk.

Stapelkorting

Meer klanten betekent meer voordeel

Hoe meer klanten je aansluit op Employes, hoe meer korting je krijgt op het maandbedrag. Je kunt zelf van de korting profiteren of deze cadeau doen aan je klanten. Je krijgt aanvullend toegang tot andere exclusieve voordelen.

25/maand

+ €5 per werknemer per maand

0% korting op basistarief

Bij 1 tot 2 klanten

5% korting op basistarief

Bij 3 tot 9 klanten

10% korting op basistarief

Bij 10 tot 24 klanten

15% korting op basistarief

> 25 klanten

Employes is 24/7 bereikbaar via mail

Alles bij de prijs inbegrepen

Onbeperkte correcties

Geen verborgen kosten en geen opstartkosten.

Jaaropgaven en loonstroken

Via e-mail naar werknemers gestuurd en online inzichtelijk.

Verzuim, verlof en vakantiegeld

Automatisch verwerkt op de loonstroken.

Automatische aangiftes

Bij de Belastingdienst en het pensioenfonds.

Journaalposten

Maandelijks geëxporteerd naar het gekoppelde boekhoudpakket.

24/7 support

Voor vragen, opmerkingen en ondersteuning staan wij voor je klaar.

Overstappen

Veelgestelde vragen

Misschien gebruik jij of je klant al een salarisadministratie-applicatie en denk je dat de overstap naar Employes een hoop werk met zich meebrengt. Het tegendeel is waar: wij kunnen op korte termijn alles voor je regelen. Dit roept misschien vragen bij je op. Daarom zetten wij de veelgestelde vragen en antwoorden voor je op een rij.

Lees meer
Hoe lang is de proefperiode precies?

Na het aanmaken van een account, kun je Employes 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen. Besluit je na de proefperiode dat je onze applicatie wilt blijven gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Hoe ga ik van start met Employes?

Nadat je een account hebt aangemaakt, begeleiden we je stap voor stap door de applicatie. Tijdens deze stappen, kun je alle relevante gegevens voor je salarisadministratie invullen. Daarna kun je binnen een paar minuten al de eerste loonstrook bekijken. Wil je daarna overstappen? Dan kun je aangeven dat je je account wilt activeren.

Hoe werkt het overstappen?

Om ervoor te zorgen dat je met Employes aan de slag kunt, hebben wij de volgende informatie nodig: de meest recente loonstroken van je werknemer(s), de laatste loonaangifte en de loonjournaalpost. Ons team regelt dat die informatie in de applicatie wordt ingeladen zodat je de salaris van de volgende maand automatisch in Employes kunt verwerken.

Voldoet Employes aan de AVG?

Ja, met Employes voldoe je aan de regels die gelden voor de verwerking van persoonsgegevens op basis van de Algemene verordening gegevensbescherming.

30 dagen gratis

Kies jij voor innovatie?

Employes kun je het beste zelf ervaren door een account aan te maken en een aantal gegevens in te voeren. Je kunt de applicatie 30 dagen gratis en vrijblijvend testen. Wil jij of een klant overstappen? Neem dan contact met ons op en wij regelen dit voor je.

All steps
First stepSecond stepThird step