Salarisverwerking:

bespaar kosten met Employes

Als het gaat om salarisverwerking ga je graag efficiënt en kostenbesparend te werk. Alles wat bij loon & administratie komt kijken, geef je slim vorm met salarissoftware van Employes. Krijg 24 uur per dag toegang tot je administratie en bespaar op de kosten voor een salarisverwerker. Probeer ons systeem nu gratis en geheel vrijblijvend uit en ontdek onze voordelen.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Meer dan 950 bedrijven en 3000+ werknemers gebruiken Employes voor de salarisverwerking

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Salarisadministratie: uitbesteden of zelf doen?

Salarisverwerking is een cruciaal onderdeel van je bedrijfsadministratie zodra je personeel in dienst neemt. De Belastingdienst stelt strenge eisen aan het opzetten van een duidelijke loonadministratie. Je kunt deze werkzaamheden uitbesteden aan een salarisadministrateur, maar dit is vaak niet goedkoop. Het klinkt aantrekkelijk om het door een externe partij te laten verzorgen, juist vanwege de complexiteit van veel salarissoftware. Daarom heeft Employes software ontwikkeld die toegankelijk is voor een brede groep ondernemers. Je hoeft geen externe partij in te huren, maar je doet alles zelf. Vanzelfsprekend tegen een vast laag bedrag per maand.

Employes salarissoftware in de cloud

Ondernemen doe je zoveel mogelijk in de cloud. Dit geldt ook de verwerking van de administratie. Employes software stelt jou in staat de salarisverwerking volledig zelf te doen. Het systeem is uiterst gebruiksvriendelijk. Zo maak je eenvoudig medewerkers aan of stel je arbeidscontracten op. Bovendien ontvang je een seintje als er een contract afloopt of als het bijna tijd is om de loonheffing af te dragen aan de Belastingdienst. Het aanmaken van bijvoorbeeld loonstroken en jaaropgaven is eenvoudig te realiseren met onze software. Kortom, wij maken ondernemen en administreren leuker en gemakkelijker voor jouw onderneming.

De voordelen van salarisverwerking met Employes

Zodra je met ons systeem aan de slag gaat, maak je kennis met al onze voordelen. Wij zetten ze graag voor je uiteen:

  • De salarissoftware is 24 uur per dag toegankelijk. Zelfs als je op vakantie bent of thuis werkt, heb je toegang tot de loon- en HR-administratie.
  • Ons salarispakket is gebruiksvriendelijk en laagdrempelig, maar ook zeker professioneel. Juist daarom loont het om onze software gratis uit te proberen.
  • Naast de verwerking van het salaris, beschikt het systeem ook over een HR- en verlofmodule. Daardoor kun je als ondernemer eenvoudig vrije dagen invoeren voor je werknemers.
  • Employes software is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die graag alles zelf doen en niet onnodig veel geld willen uitgeven aan een boekhouder of administratiekantoor.

Probeer nu gratis

Lijkt het jou wel wat of zelf de touwtjes in handen te nemen en ben je de complexe salarissoftware meer dan zat? Maak een account aan en probeer onze software gratis en geheel vrijblijvend uit. Wanneer je aangeeft daadwerkelijk te willen starten met Employes activeren we je account. Ontdek of er een match is tussen jou en Employes, maar vergeet zeker niet dat onze salarissoftware jou veel werk uit handen neemt. Binnen een kort tijdsbestek zijn veel werkzaamheden zelf uit te voeren. Doe er je voordeel mee en meld je direct aan voor een proefabonnement.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu