Bekijk hoe het werkt

Overstappen van salarisadminstratie

Wil je overstappen met je huidige salarisadministratie naar Employes? Dit kan op ieder gewenst moment, zonder dat je salarisadministratie wordt onderbroken. Maak een account aan en volg eenvoudig de stappen.

Hero image
illustratie stap 1

Stap 1

Account aanmaken

Maak gratis een account aan en vul eenvoudig stap voor stap de gegevens van je bedrijf. Je bent binnen een paar minuten klaar.

Account aanmaken

Stap 2

Gegevens werknemers invoeren

Na het aanmaken van een account, kun je de gegevens van je werknemers invoeren. Denk hierbij aan de persoonsgegevens, uren salarissen en onkostenvergoedingen. Heb je hulp nodig bij de invoer hiervan of heb je hier vragen over? Neem gerust contact op met één van onze salarisexperts via tel. 020-8085481.

illustratie stap 2
illustratie stap 3

Stap 3

Maak je eerste loonstrook

Na de invoer van de gegevens, kun je direct een proefverloning doen. Zo kom je erachter hoe eenvoudig Employes werkt. We hebben alleen nog de laatste loonstroken van je bestaande salarisadminstratie nodig. Aan de hand van deze gegevens controleren onze salarisexperts alle instellingen. Dit duurt gemiddeld 1 werkdag. Zo ben je verzekerd van een foutloze overstap. Je kunt daarna direct van start.

Overstappen naar Employes:
  • Op ieder gewenst moment van start
  • Onze salarisexperts controleren je salarisinstellingen
  • Slechts € 25,- per maand en € 5,- per loonstrook
  • Geen opstartkosten. Maandelijks opzegbaar.

Eenvoudig starten

Voordelen van overstappen

Wil je overstappen met je salarisadministratie naar Employes. Wij helpen je graag. Als je besluit Employes te gaan gebruiken, hoef je alleen maar de laatste loonstroken van je werknemers op te sturen. Wij zullen dan een laatste controle doen. Daarna activeren we je account en kun je aan de slag.

Overstappen

Veelgestelde vragen over de overstap

Overstappen van de ene naar de andere oplossing voor je salarisadministratie kan nogal wat vragen oproepen. Wij zetten de veelgestelde vragen en antwoorden voor je op een rij zodat je doordacht je keuze kunt maken.

Welke gegevens heeft Employes nodig voor de overstap?

Om je account te activeren, hebben we doorgaans voldoende aan de laatste loonstroken van je werknemers. In sommige gevallen heb we nog een loonstaat nodig. Die kun je bij je boekhouder opvragen of uit het bestaande salarispakket halen.

Krijgen mijn werknemers wel een juiste jaaropgave?

Doordat wij de standen van je vorige salarisadministratie overnemen, ontvangen je werknemers gewoon één jaaropgave voor hun belastingaangifte.

Zijn er extra kosten voor de overstap?

In tegenstelling tot veel andere partijen, rekenen wij geen overstapkosten. Wij vinden dat je eenvoudig moet kunnen overstappen.

Voldoet Employes aan de AVG?

Ja, met Employes voldoe je aan de regels die gelden voor de verwerking van persoonsgegevens op basis van de Algemene verordening gegevensbescherming.