Salarisadministratie zelf doen

Als ondernemer ben je vaak druk met van alles en nog wat. Je salarisadministratie zelf doen, lukt je uitstekend met de salarissoftware van Employes. Ontdek wat ons softwarepakket jou te bieden heeft en bespaar tijd en geld.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Meer dan 950 bedrijven en 3000+ werknemers doen via Employes hun salarisadministratie helemaal zelf.

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Het belang van een goede salarisadministratie

Zodra je als ondernemer personeel in dienst neemt, ben je verplicht een goede salarisadministratie bij te houden. De Belastingdienst ziet erop toe dat dit zorgvuldig en correct gebeurt. Je salarisadministratie uitbesteden is natuurlijk een optie. Als je dit laat doen door een administratiekantoor of boekhouder, dan hoef je je niet te verdiepen in salarisverwerking. Maar het brengt ook vaak met zich mee dat je afhankelijk bent van de werkwijze van degene aan wie je het uitbesteedt.

Er zijn echter nog meer mogelijkheden om de salarisadministratie vorm te geven, bijvoorbeeld met de salarisadministratiesoftware van Employes. Met deze software kun je namelijk zelf salarisadministratie doen, zonder dat je daarvoor inhoudelijke salariskennis nodig hebt.

Salarisadministratie zelf doen met slimme software

De salarisadministratie uitbesteden is een optie als je weinig tijd hebt of geen boekhouder in dienst hebt. De slimme software van Employes is echter zo ontwikkeld dat je zonder tussenkomst van een verwerker de salarisadministratie verzorgt. Dit maakt het voor jou aantrekkelijk om de salarisadministratie toch zelf te doen en niet uit handen te geven aan een externe partij. De loonadministratie van je salarispakket doe je eenvoudig online en is goedkoper dan wanneer je een salarisverwerker inschakelt. Hiermee bespaar je direct op de kosten voor het inschakelen van een boekhouder of accountantskantoor.

De voordelen van zelf de loonadministratie bijhouden

Zodra je gebruikmaakt van onze software om de salarisadministratie zelf te doen, levert dit jou een aantal aantrekkelijke voordelen op:

  • Alle belangrijke gegevens heb je in eigen beheer. Als je iets wilt wijzigen, dan hoef je dit niet te overleggen, maar voer je het eenvoudig door in de laagdrempelige software.
  • Zowel verlof- als ziekteregistratie is snel en gemakkelijk in te zien en/of te wijzigen.
  • De online salarisadministratie is altijd en overal in te zien of bij te werken. Zelfs op je vakantieadres of vanuit je luie stoel. Het systeem is gebruiksvriendelijk en maakt daarom een snelle verwerking mogelijk. Je bent dus eerder klaar met werken!
  • Of het nu gaat om de opmaak van arbeidscontracten, het afdragen van loonheffing of het doen van loonaangifte, onze salarissoftware biedt ondernemers talloze voordelen.

Juist vanwege deze voordelen nodigen wij je uit om een account aan te maken. Je bent vast en zeker enthousiast over onze slimme salarissoftware!

Probeer Employes software gratis

Bij Employes bieden we je salarisadministratiesoftware die past bij de omvang van je bedrijf. Maak een account aan en probeer ons salarispakket gratis en geheel vrijblijvend uit. Zo ontdek je vanzelf of er een match is tussen Employes en jouw bedrijf én hoeveel werk deze software jou uit handen neemt bij de salarisadministratie zelf doen. Maak het jezelf gemakkelijk en maak slim gebruik van onze software. Dit komt de kwaliteit van je boekhouding en de loonadministratie zeker ten goede.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu