Payroll Hoogeveen

Ontdek de mogelijkheden

Ben je actief als ondernemer in Hoogeveen en omstreken en op zoek naar een oplossing voor payroll? Wij helpen je graag met Employes. Ontdek het gemak van onze eenvoudige online oplossing.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Payroll Hoogeveen

Ben je op zoek naar een oplossing voor je payroll? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een online oplossing aan waarmee je heel eenvoudig je personeel kunt verlonen. En wij bieden onze diensten door heel Nederland, en dus ook Hoogeveen aan.

Wij zijn wel anders dan een regulier payroll-bedrijf. Met Employes heb je namelijk gewoon je personeel zelf in dienst. Wij geloven namelijk niet in de reguliere payroll-diensten omdat die vaak veel te duur zijn. En de risico's voor bijvoorbeeld ziekte zijn prima in te dekken met een goede verzekering. Wij kunnen je daarover adviseren.

Dus ben jij een ondernemer in Hoogeveen of omstreken, en heb je (binnenkort) personeel in dienst? Lees dan verder over het alternatief voor payroll.

Hoe werkt 'payroll' via Employes?

Bij Employes heb je je personeel gewoon in eigen dienst. Dat is namelijk de meest goedkope oplossing. De stappen om te beginnen met payroll voor jouw bedrijf in Hoogeveen:

  • Maak een account aan
  • Voer je bedrijfsgegvens in
  • Voer je werknemergegevens in
  • Voer de uren in

Daarna kun je direct de loonstroken bekijken. Verder zullen we jou tijdens de aanmelding begeiden. Ook kunnen we je ook advies geven of het nodig is om een verzuimverzekering af te sluiten.

De voordelen van zelf in dienst nemen

  • Geen hoge omrekenfactor betalen aan je payroll-bedrijf
  • Meer binding en vertrouwen richting je werknemers
  • Niet voor hoeven schieten van BTW

Meer informatie over payroll in Hoogeveen?

Stel je wilt van start met Employes. En je denkt dat het een goed alternatief kan zijn voor payroll. Dan kun je het beste een account aanmaken door hieronder op 'probeer nu gratis' te drukken. Wij bieden je de kans om het 30 dagen gratis te proberen. Maak daarom een account aan en ontdek geheel vrijblijvend of onze salaristool iets is voor jouw bedrijf in Hoogeveen.

Wil je toch meer weten? Wij kunnen eventueel ook bij je langskomen in Hoogeveen. Of bel of mail ons gerust voor vragen of een passend advies. Wij staan met veel plezier voor je klaar!

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu