Loonadministratie:

Employes loonadministratie biedt zekerheid

Het bijhouden van een loondministratie is noodzakelijk als je personeel in dienst hebt. Zo krijgt de Belastingdienst inzage in personeelsgegevens en loonbetalingen. Besteed je administratie niet uit, maar gebruik de salarissoftware van Employes. Deze software biedt zekerheid, werkt gebruiksvriendelijk en is daardoor uiterst geschikt voor jou als ondernemer.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

We helpen meer dan 650 bedrijven en 2000+ werknemers met hun loonadministratie

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

werknemers feature

De meerwaarde van een goede loonadministratie

Natuurlijk wil je dat je personeel op tijd salaris krijgt uitbetaald. Bovendien wil je geen boete riskeren vanuit de Belastingdienst. Daarom kies je ervoor de loonadministratie netjes bij te houden. Je doet op tijd aangifte en je betaalt netjes de loonheffing. Veel software is complex en daarom kiezen ondernemers ervoor dit over te dragen aan een salarisadministratiekantoor. Je bespaart geld door je salarisadministratie zelf te doen, zeker als je gebruikmaakt van gebruiksvriendelijke salarissoftware. Je bent dan geen forse nota's kwijt aan een boekhouder of administratiekantoor. Bovendien behoud je hiermee zelf het overzicht en ben je niet afhankelijk van een externe partij.

Employes software voor je salarisverwerking

Een loonadministratie opstarten is wellicht wat lastig, maar Employes software biedt uitkomst. Onze software is zo ontwikkeld dat elke leek er mee uit de voeten kan. Niet alleen je salarisverwerking doe je er mee, maar je complete HR administratie. Denk bijvoorbeeld aan het invoeren van vrije dagen of vakanties. Alles doe je eenvoudig online. Gemakkelijker kan het bijna niet. Ontdek daarom de voordelen van onze slimme salarissoftware en ga voor een overzichtelijke en gestructureerde bedrijfsadministratie.

De voordelen van loonadministratie software

Het gebruik van Employes loonsoftware levert je als ondernemer diverse voordelen op. Juist vanwege deze voordelen adviseren wij je om zelf de administratie te doen. Wij zetten alles voor je op een rij:

  • Het systeem is gebruiksvriendelijk en laagdrempelig. Dit maakt het geschikt voor iedere ondernemer.
  • Niet alleen de loonadministratie, maar ook HR-zaken zijn eenvoudig te regelen via de software.
  • Je bespaart op de kosten van een administratiekantoor of accountant door met Employes salarissoftware aan de slag te gaan.
  • De verwerkingstijden duren veel korter, want je bent niet langer afhankelijk van een externe partij. Ideaal bij voorbeeld het invoeren van verlofdagen.
  • Alles regel je voor een vast bedrag per maand plus een vast bedrag per medewerker. Er is geen sprake van verborgen kosten.

Probeer Employes software 30 dagen gratis

Ben je enthousiast over de voordelen die ons systeem voor loonadministratie jou biedt? Maak vrijblijvend een account aan op de site en probeer onze salarissoftware 30 dagen gratis uit. Na deze 30 dagen besluit je of onze software aansluit op jouw wensen en budget. Technisch gezien is het gebruik van ons systeem zeker niet moeilijk en je behoudt daarnaast altijd zelf het overzicht. Juist dit maakt het aantrekkelijk om Employes software uit te proberen. Ondernemers houden tenslotte graag zelf de touwtjes in handen, nietwaar? Start daarom vandaag nog je ontdekkingstocht of win advies in bij Employes. Wij staan je graag te woord met passend advies en verhelderende antwoorden over loonadministratie. Bel ons of stuur een bericht.