BlogNieuws

Nieuw! Employes lanceert overstapservice

Goed nieuws voor (overwegende) overstappers! Lijkt het je een hele klus om over te stappen van salaris of HR administratie? Dat valt erg mee, dankzij De Employes Overstapservice. Wij helpen je kosteloos op weg met overstappen. Ontdek het nu zelf!

Overstappen kan altijd

Wist je dat je het hele jaar door kunt overstappen? Vaak wordt gezegd dat overstappen midden in het jaar onverstandig is. Maar dat hoeft het helemaal niet te zijn, vinden wij. Vandaar dat wij de “De Employes Overstapservice” introduceren.

De Employes Overstapservice

Met de Employes Overstapservice kun je op elk moment van het jaar overstappen van je huidige salarisadministratie naar de software van Employes. Ook als grote organisatie hoef je niet meer te wachten tot het begin van het nieuwe jaar, maar kan je gewoon al in april, mei of iedere andere dag van het jaar starten met je nieuwe administratie in Employes.

Wij hebben namelijk een handige methodiek ontwikkeld waarmee we eenvoudig de salarisadministratie kunnen vervolgen. Buiten het feit dat je heel het jaar over kan stappen, zorgen we ook nog eens dat je hier zelf zo min mogelijk voor hoeft te doen. Dat alles geheel vrijblijvend en zonder extra kosten!

Hoe werkt het?

Het overstappen met je salarisadministratie kan een aardige klus zijn. Employes zorgt ervoor dat je zelf bijna niks hoeft te doen voor een overstap. We helpen je geheel kosteloos op weg. Wij zorgen ervoor dat je hele administratie netjes wordt ingericht en dat je soepel van start kunt. In dit artikel ontdek je stap voor stap hoe makkelijk het is om over te stappen.

Veel succes en plezier met overstappen.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu
Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en krijg het laatste HR- & salarisnieuws als eerste in je inbox.