Verloning:

Een online oplossing voor het MKB

Twijfel je aan de huidige manier van je verloning en ben je op zoek naar een alternatief? Houd je als ondernemer graag zelf de touwtjes in handen? Dan is de salarisapplicatie van Employes zeker iets voor jou. Ontdek het gemak en de voordelen van verlonen in de cloud.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Meer dan 950 bedrijven en 3000+ werknemers gebruiken Employes voor hun verloning

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Employes voor een complete verloning

Het uitkeren van salaris keert elke maand terug. Het is een tijdrovende klus, maar is wel iets dat correct moet gebeuren. Wil jij je personeel gemakkelijk verlonen? In plaats van dure boekhoudsoftware aan te schaffen of een administratiekantoor in te schakelen, kun je ook de keuze maken voor verloning met Employes. Wij hebben een salarisapplicatie ontwikkeld speciaal voor het MKB. Op die manier wordt het voor jou eenvoudig om zowel vaste werknemers als oproepkrachten uit te betalen. Waarom kies je voor verloning met behulp van onze slimme software?

Het belang van correcte loonverwerking

Bij het voeren van een goede bedrijfsadministratie hoort ook een correcte verloning van personeel. Het is een terugkerende activiteit binnen je onderneming en verdient je aandacht. Efficiënt verlonen betekent dat loon tijdig wordt uitbetaald en dat ook de hoogte van het loon klopt. Employes-software voert tal van controles uit waardoor werknemers tijdig een juist loon krijgen bijgestort op hun bankrekening. Dit voorkomt de nodige miscommunicatie en gefrustreerde werknemers. Bovendien houd je tijd over die je kunt besteden aan dat waar je goed in bent: ondernemen!

Het gemak van verloningssoftware voor jouw bedrijf

Employes-software neemt je veel werk uit handen waardoor jij als ondernemer op verschillende terreinen optimaal wordt ontlast. Ben je het zat om in Excel de salarisadministratie bij te houden of bemerk je dat er regelmatig onregelmatigheden zijn in de verloning van je werknemers? Ontlast jezelf en kies voor het complete salarispakket van Employes. Je hebt geen salariskennis nodig en fouten in de salarisverwerking behoren vanaf nu tot de verleden tijd. Op die manier heb je geen last van opgelegde boetes door de Belastingdienst of klagende werknemers. Dit levert jou natuurlijk ongelooflijk veel tijdswinst op.

Ontdek het gemak van Employes

De Employes-software biedt talloze voordelen bij het verwerken van loonadministratie, en wij lichten ze graag voor je toe:

  • De verloningsoftware van Employes is speciaal ontwikkeld voor het MKB en daarom een uitkomst voor jouw bedrijf.
  • De Employes-applicatie is kosteloos en vrijblijvend uit te proberen.
  • Je kiest altijd voor een salarispakket dat perfect aansluit op je wensen en de omvang van je bedrijf.
  • Je doet zelf de verloning zónder tussenkomt van een administratiekantoor.
  • De gebruiksvriendelijke software maak je je binnen enkele minuten eigen.

Geef je verloning vorm met Employes

Ben je op zoek naar efficiënte software om je werknemers tijdig een correct loon uit te betalen? Maak een account aan en ontdek het gemak van ons slimme salarispakket. Probeer het gratis en vrijblijvend uit in de demo omgeving. Wanneer je aangeeft daadwerkelijk te willen starten met Employes, activeren we je account en betaal je een vast bedrag per maand plus een bepaald bedrag per medewerker. Voor support en advies inzake je keuze neem je contact op met ons Employes-team. We beantwoorden met plezier al je vragen en begeleiden je graag in je zoektocht naar salarissoftware voor de verloning van al je werknemers.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu