Alles inbegrepen. Geen verborgen kosten

Voor € 25,- per maand plus € 5,- per werknemer per maand heb je alles geregeld. En als je maar 1 of 2 medewerker(s) hebt dan betaal je nu tijdelijk slechts € 12,50 per werknemer. Kies hieronder het aantal medewerkers van je bedrijf.

Kosten per maand

Probeer nu 1 maand gratis
privacy is onze belangrijkste prioriteit

Andere aanbieders berekenen extra kosten. Wij niet.

Veel andere aanbieders rekenen extra kosten voor bijvoorbeeld jaaropgaves of een pensioenaangifte. Maar wij houden van duidelijkheid bij het uitbesteden van je salarisadministratie. Daarom bieden we een vast tarief waarbij alles dat je nodig hebt is inbegrepen.

Wat is er allemaal inbegrepen:

  • Online toegang
  • Digitale loonstrookjes
  • JaaropgavenBetaalbestanden (SEPA)
  • Onbeperkt correcties
  • Geen opstartkosten

Hoe werkt overstappen naar Employes?

Ben je bestaande werkgever dan kun je gemakkelijk overstappen van salarisadministratie. Als je online een account aanmaakt dan nemen we je door alle benodigde stappen mee. En als er daarna nog vragen zijn vanaf onze kant dan nemen we contact met je op.

Hoe kan ik uren doorgeven voor oproepkrachten?

Wanneer je oproepkrachten in dienst hebt dan kun je na afloop van de maand inloggen. Daarna kun je makkelijk de gewerkte uren en dagen invullen waarna wij de verloning zullen doen.

Hoe vraag ik een loonheffingennummer aan?

Ben je een nieuwe werkgever dan dien je normaal zelf een loonbelastingnummer aan te vragen. Maar als je nu een account bij Employes aanmaakt dan gaat de aanvraag bij de belastingdienst automatisch.

Hoe zit het met de loonaangifte?

Nadat een verloning is gedaan dan ontvang je automatisch een bericht met je actiepunten. Daarin staat beschreven welk bedrag je dient over te maken naar de belastingdienst. Wij zorgen ervoor dat de loonaangifte gedaan wordt.

Heb je een andere vraag? Ga naar onze support-center.

Probeer Employes nu 30 dagen gratis

Maak geheel vrijblijvend een account aan en ervaar hoe makkelijk ons online systeem werkt.

Probeer nu 1 maand gratis
privacy is onze belangrijkste prioriteit

of bel ons: tel. 085 – 401 44 74