Salarisprogramma:

Slim ondernemen met Employes

De salarisadministratie van je bedrijf besteed je uit aan een externe salarisverwerker of doe je zelf met behulp van zogenaamde salarissoftware. De kosten van een externe salarisverwerker lopen echter al snel op en software die je gebruikt is niet altijd eenvoudig in gebruik. Het zijn allebei frustratiepunten en dus ga je op zoek naar een aantrekkelijk alternatief. Employes heeft dé oplossing, want wij hebben een eigen salarisprogramma ontwikkeld speciaal voor ondernemers. Waarom kies je voor onze salarisoplossing?


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Meer dan 950 bedrijven en 3000+ werknemers gebruiken Employes als salarisprogramma

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Salarisprogramma speciaal voor ambitieuze ondernemers

Het salarisprogramma van Employes is een aantrekkelijk alternatief voor dure boekhouders en ingewikkelde software waar je niets van begrijpt. Hoe prettig is het om zelf de salarisadministratie te doen en op die manier geld te besparen? Employes is dan ook uitermate trots op dit salarispakket, want hiermee houd je zelf de touwtjes in handen. Via ons salarisprogramma voer je je administratie in de cloud en heb je nergens omkijken naar. Loop je toch ergens op vast, dan kun je altijd contact opnemen met ons team van specialisten.

Zelf mutaties bijhouden in een salarisprogramma

Een goed salarisprogramma is tijd- en kostenbesparend. Dat weten we bij Employes ook en daarom hebben we een softwarepakket ontwikkeld voor ondernemers. Met ons salarisprogramma wordt het aantrekkelijk om zelf de administratie te houden, want mutaties bijhouden is eenvoudig en snel te realiseren. De software is uitermate gebruiksvriendelijk en is er om jou en je bedrijf optimaal te ontlasten. Dit maakt het voor jou aantrekkelijk om je huidige boekhouder of softwareprogramma vaarwel te zeggen. Op die manier heb je grip op je onderneming en wordt het leuk om zelf je bedrijfsadministratie bij te houden inclusief de loonverwerking.

Welke voordelen biedt het salarisprogramma van Employes?

Het salarisprogramma van Employes is een dus een aantrekkelijk alternatief voor hoe je de administratie nu doet. Welke voordelen biedt het Employes-salarisprogramma nog meer?

  • Het salarisprogramma is er voor het verzorgen van je complete bedrijfsadministratie.
  • Je voert je bedrijfsadministratie in de cloud zodat gegevens altijd veilig en up-to-date zijn.
  • Je hebt altijd en overal toegang tot je bedrijfsadministratie en je kunt werken waar je maar wilt.
  • Met ons salarisprogramma bespaar je op kosten die je anders bent aan een externe salarisverwerker.
  • Het Employes-salarisprogramma is gebruiksvriendelijk en daarmee aantrekkelijk voor iedere ondernemer.
  • Er zijn geen verborgen kosten en daarmee houd je alles overzichtelijk.

Start nu je gratis proefperiode

Ben je nieuwsgierig naar het salarisprogramma van Employes en stap je het liefst zo spoedig mogelijk over? Maak dan gratis en vrijblijvend een account aan en ontdek of het salarisprogramma aan je wensen voldoet. Dit is een aantrekkelijke manier om op laagdrempelige wijze kennis te maken met onze slimme salarissoftware. Wil je meer weten over ons unieke concept of heb je hulp nodig bij overstappen of het inrichten van je bedrijfsadministratie? Laat je adviseren of ondersteunen door een van onze professionals en kies voor een salarisprogramma dat meegroeit met jouw bedrijf.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu