Salarisadministratiekantoor:

Een online oplossing voor het MKB

Twijfel je aan je huidige salarisadministratiekantoor of start je met salarisadministratie? Houd je als ondernemer graag zelf de touwtjes in handen? Dan is de salarisapplicatie van Employes zeker iets voor jou. Ontdek het gemak en de voordelen van verlonen in de cloud.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Meer dan 950 bedrijven en 3000+ werknemers gebruiken Employes als salarisadministratiekantoor

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Salarisadministratiekantoor inschakelen? Kies voor de salarissoftware van Employes

Het verzorgen van de salarisadministratie is een terugkerende taak voor jou als ondernemer. Iedere maand betaal je je medewerkers uit en dit dient vanzelfsprekend op correcte wijze te gebeuren. Daarom ga je op zoek naar een deskundig salarisadministratiekantoor die zorg draagt voor deze klus. Je bent er elke maand flink wat geld aan kwijt, maar je bent dolblij dat dit voor je wordt gedaan. Toch is het zinvol om na te gaan wat er nog meer mogelijk is. Employes-salarissoftware is namelijk vele malen goedkoper en ontlast jou op ieder vlak. Bovendien is de software speciaal ontwikkeld voor het MKB.

Salarisadministratiekantoor: regel je salarisverwerking zelf

Bij het voeren van een goede bedrijfsadministratie hoort ook een correcte verloning van personeel. Het is een terugkerende activiteit binnen je onderneming en verdient je aandacht. Efficiënt verlonen betekent dat loon tijdig wordt uitbetaald en dat ook de hoogte van het loon klopt. Employes-software voert tal van controles uit waardoor werknemers tijdig een juist loon krijgen bijgestort op hun bankrekening. Dit voorkomt de nodige miscommunicatie en gefrustreerde werknemers. Bovendien houd je tijd over die je kunt besteden aan dat waar je goed in bent: ondernemen!

Het gemak van verloningssoftware voor jouw bedrijf

Besteed je de loonverwerking van je werknemers momenteel uit aan een salarisadministratiekantoor? Dit brengt de nodige kosten met zich mee. Bovendien heb je op deze manier de salarisadministratie niet volledig in de hand. Dit zorgt soms voor de nodige frustratie en communicatieproblemen. Liever doe je het zelf, want het verzorgen van de salarisadministratie lijkt complex. Daarom geef je het liever uit handen aan een professional, maar ergens knaagt het. Wil je toch graag zelf de touwtjes in handen en durf je het aan om een nieuwe stap te zetten? Ontdek de slimme software van Employes en ontdek hoe je eenvoudig zelf de salarisadministratie doet.

De oplossing: salarissoftware van Employes

Salarissoftware van Employes is compleet, want bij Employes is alles inbegrepen voor een efficiënte salarisadministratie. Op die manier bespaar je flink op de kosten die je normaalgesproken kwijt bent aan een salarisadministratiekantoor. Je hoeft geen salarisspecialist te zijn om onze software te gebruiken. Processen worden eenvoudig uitgelegd en daarnaast is de salaristool uitermate gebruiksvriendelijk. Kom je er toch niet uit, dan kun je altijd een beroep doen op een specialist van Employes. Dit betekent ook dat het zelf doen van de salarisadministratie leuk begint te worden. Is dat niet beter dan elke maand veel geld kwijt zijn aan een salarisadministratiekantoor?

Welke voordelen biedt salarissoftware van Employes?

Met Employes is je salarisverwerking zo gepiept. Welke voordelen biedt onze software jouw bedrijf?

  • De software is gemakkelijk te begrijpen en dus maak je je het snel eigen.
  • De salarisapplicatie is gratis en geheel vrijblijvend uit te proberen.
  • Bij Employes brengen we geen verborgen kosten in rekening: alle onderdelen zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Met onze slimme software ben je niet langer kosten kwijt aan een duur salarisadministratiekantoor.
  • Voor vragen, opmerkingen en suggesties neem je contact op met onze klantenservice.

Overstappen van salarisadministrateur

Ben je na het uitproberen van je account overtuigd en wil je overstappen naar het salarisadministratiekantoor Employes? Maak het jezelf gemakkelijk en stap direct over naar onze slimme salarissoftware. Uiteraard zeg je je huidige boekhouder op correcte wijze op en ook hebben wij een gratis overstapservice. Op die manier weet je zeker dat je salarisadministratie op een goede manier aan ons wordt overgedragen. Aarzel daarom niet, maar meld je vandaag nog aan voor de salarissoftware van Employes en ervaar direct onze voordelen.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu