Salarisadministratie Utrecht

Ben je actief als ondernemer in Utrecht en op zoek een goede oplossing voor salarisadministratie? Employes biedt je een eenvoudige en moderne oplossing aan.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Salarisadministratie Utrecht uitbesteden?

Doe het eenvoudig zelf

Heb je als ondernemer in Utrecht personeel in dienst? Dan ben je verplicht een goede loonadministratie bij te houden. Niet alleen voor jezelf, maar er gelden ook regels vanuit de overheid en Belastingdienst. Natuurlijk wil je geen gedoe met loonverwerking en het opstellen van arbeidscontracten en dus doe je er alles aan dit slim aan te pakken. Het uitbesteden van de salarisadministratie aan een salarisverwerker zoals een administratiekantoor is een optie, maar is wel vaak kostbaar en niet altijd even handig. Daarom bieden we jou bij Employes een handige applicatie en kun je zelf aan de slag met het voeren van de salarisadministratie.

Bespaar op je loonadministratiekosten

Het inschakelen van een salarisverwerker zoals een administratiekantoor brengt natuurlijk altijd kosten met zich mee. Toch kiezen veel ondernemers in Utrecht voor deze keuzemogelijkheid. Dit komt omdat ze meestal zelf weinig tijd hebben om de loonverwerking zelf te doen. De beschikbare software is vaak complex en het kost tijd om dit zichzelf eigen te maken. Vaak is er ook geen HR-medewerker in dienst die het een en ander kan realiseren of het is te duur. Bespaar daarom op loonadministratiekosten door zelf de salarisadministratie te doen, uiteraard met behulp van onze salarisadministratie-applicatie.

Welke voordelen biedt onze applicatie?

Bij Employes gaan we niet voor ingewikkelde software, maar kiezen we juist voor een moderne applicatie. Dit levert jou als ondernemer in Utrecht diverse voordelen op. Zo is de applicatie uiterst gebruiksvriendelijk en werkt overstappen eenvoudig. Alle zaken regel je met onze salarisapplicatie helemaal zelf. Of je nu nieuw personeel aanneemt, een arbeidscontract opstelt of loonaangifte betaalt, alles is eenvoudig te realiseren met onze slimme tool. Je werkt altijd in de cloud, een beveiligde online omgeving. Zelfs het invoeren van verlofdagen doe je gemakkelijk zelf. Tegen een vast bedrag per maand plus een bedrag per medewerker doe je de gehele salarisadministratie Utrecht. Daardoor ben je veel goedkoper uit dan wanneer je dit uitbesteedt aan een externe salarisverwerker.

Maak vrijblijvend kennis met salarissoftware van Employes

Bij Employes maakt het niet uit of je actief bent als ondernemer in Utrecht, Zwolle, Breda of Amsterdam, met Employes kies je namelijk altijd voor gemak en zekerheid. Juist omdat de salarisadministratie in de cloud wordt gedaan, is de salarissoftware applicatie voor iedereen beschikbaar en toegankelijk. Probeer nu 30 dagen gratis en ontdek zelf wat het jou oplevert in Utrecht. Je bent niet langer afhankelijk van een derde partij, maar je behoudt zelf de volledige controle over je salarisverwerking. Welke ondernemer wil dat niet? Vragen of behoefte aan advies? Neem contact op met onze medewerkers en kies voor professionele ondersteuning.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu