Salarisadministratie uitbesteden

Wil je geen omkijken meer hebben naar je salarisadministratie en dit uitbesteden? Gebruik dan de gebruiksvriendelijke en slimme software van Employes.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Al meer dan 750 werkgevers besteden hun salarisadministratie uit vie Employes

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

werknemers feature

Wat er komt kijken bij het voeren van een goede salarisadministratie?

De meeste ondernemers zijn razend druk en hebben niet overal tijd voor. Toch is salarisadministratie een essentieel onderdeel van het runnen van je bedrijf als je personeel in dienst hebt.

Daarom besteden de meeste bedrijven de salarisadministratie uit door gebruik te maken van een verwerker zoals een accountant of salarisadministratiekantoor.

Maar wist je dat je tegenwoordig ook heel goed zelf je salarisadministratie kunt doen? Dat heeft namelijk voordelen ten op zichte van het uitbesteden van je salarisadministratie.

Doe de salarisadministratie met de salarissoftware van Employes

Bij Employes bieden we je slimme software om eenvoudig zelf de salarisadministratie in te voeren en bij te houden. Salarisadministratie uitbesteden is dus niet langer nodig.

Onze gebruiksvriendelijke software stelt jou in staat eenvoudig alles zelf te doen, zónder tussenkomst van een verwerker. Uitbesteden is dus niet langer nodig, maar doe je met behulp van gebruiksvriendelijke salarissoftware.

Voordelen van uitbesteden via Employes

Employes heeft salarisadministratie software ontwikkeld waardoor de salarisadministratie zelf doen flink eenvoudiger wordt. Wij zetten de belangrijkste voordelen van het uitbesteden via onze software op een rij:

  • Je bent goedkoper uit dan via een salarisverwerker.
  • Je bent niet langer afhankelijk van een salarisverwerker en dus kan je sneller anticiperen en behoud je bovendien de controle.
  • De software van Employes stelt jou in staat om sneller te werken. Gewerkte uren en vrije dagen worden niet meer aangeleverd via de mail van een salarisverwerker, maar voer je eenvoudig zelf in.
  • De software draait in de cloud en is ook via je mobiel toegankelijk. Dit betekent dat je zelfs kan verlonen vanuit je luie stoel!
  • De software beschikt over een verlofmodule waardoor werknemers zelf vrij kunnen vragen. Bovendien biedt de software uitgebreide HR-mogelijkheden. Dit maakt het mogelijk om online een medewerkersdossier aan te leggen, contracten te genereren of aanbestedingsbrieven te schrijven.

Salarisadministratie uitbesteden via Employes

Maak het uzelf gemakkelijker en goedkoper door gebruik te maken van onze handige salarisadministratiesoftware. Wij garanderen je een gemakkelijke overstap, een supersnelle verwerking en gebruiksvriendelijke software. Salarisadministratie uitbesteden aan een verwerker is dus niet langer nodig, maar je verzorgt gemakkelijk zelf de salarisadministratie.

Kortom, redenen genoeg om de software van Employes dagen gratis te proberen om zo je personeelsadministratie up-to-date te houden. Klik hier om een gratis account aan te maken.