Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie wordt vaak uitbesteed aan een boekhouder, omdat dit in eerste instantie de makkelijkste oplossing lijkt. Echter kan je ook gedeeltelijk de salarisadministratie uitbesteden door gebruik te maken van een softwarepakket. Wanneer je kiest voor de slimme software van Employes besteed je geen tijd meer aan het contact met een boekhouder, maar heb je zelf volledig de controle.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Al meer dan 950 werkgevers besteden hun salarisadministratie uit via Employes

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Wat er komt kijken bij het voeren van een goede salarisadministratie?

De meeste ondernemers zijn razend druk en hebben niet overal tijd voor. Toch is salarisadministratie een essentieel onderdeel van het runnen van je bedrijf als je personeel in dienst hebt.

Daarom besteden de meeste bedrijven de salarisadministratie uit door gebruik te maken van een verwerker zoals een accountant of salarisadministratiekantoor.

Maar voordat je een keuze gaat maken in hoeverre je je salarisadministratie moet uitbesteden is het goed om te weten wat er precies bij komt kijken.

Je zou salarisadministratie kunnen definiëren als het proces van het betalen van je werknemers en het inhouden van het juiste bedrag aan loonheffingen.

De werkzaamheden van het doen van je salarisadministratie bestaan doorgaans uit;

  • Het bepalen van het netto bedrag dat je aan je werknemers moet overmaken
  • Bepalen hoeveel loonheffingen er afgedragen moeten worden aan de belastingdienst
  • Er voor zorgen dat iedereen op tijd een loonstrookje ontvangt
  • Het optijd doen van loonaangifte en het uitbetalen van het juiste bedrag

Bij het doen van deze taken dien je verder rekening te houden met eventuele pensioen- en CAO regels.

Naast de werkelijke salarisadministratie zijn er ook nog andere taken die je moet bijhouden als werkgever; Zo moet je alle werknemergegevens juist vaststellen, bepalen hoe hoog het salaris van je werkenemers moet zijn en moet je arbeidscontracten opstellen. In veel grotere bedrijven is er doorgaans een speciale HR-manager die de salarisverwerking doet.

Doe de salarisadministratie met de salarissoftware van Employes

Als je het nog nooit gedaan hebt kan het bijhouden van een goede salarisadministratie snel veel lijken, waardoor ondernemers het niet meteen overwegen. Maar Employes laat zien dat iedereen zonder salariskennis toch heel makkelijk zelf de salarisadministratie kan doen.

Bij Employes bieden we je slimme software om eenvoudig zelf de salarisadministratie in te voeren en bij te houden. Salarisadministratie uitbesteden is dus niet langer nodig.

Onze gebruiksvriendelijke software stelt jou in staat eenvoudig alles zelf te doen, zónder tussenkomst van een verwerker. Uitbesteden is dus niet langer nodig, maar doe je met behulp van gebruiksvriendelijke salarissoftware. De software loopt stap voor stap met je mee in het doen van een verloning. Hiermee kies je voor een optimale besteding van tijd en geld. Door de automatisering van Employes zul je niet langer dan 2 minuten uitbesteden aan het maken van een loonstrookje. Ook zal je niet langer extra tijd meer uitbesteden aan het heen en weer mailen met je boekhouder.

Voordelen van uitbesteding via Employes

Employes heeft salarisadministratie software ontwikkeld waardoor de salarisadministratie zelf doen flink eenvoudiger wordt. Wij zetten de belangrijkste voordelen van het uitbesteden via onze software op een rij:

  • Je bent goedkoper uit dan via een salarisverwerker.
  • Je bent niet langer afhankelijk van een salarisverwerker en dus kan je sneller anticiperen en behoud je bovendien de controle. Hierdoor besteed je dus geen extra tijd uit aan communicatie met je boekhouder.
  • De software van Employes stelt jou in staat om sneller te werken. Gewerkte uren en vrije dagen worden niet meer aangeleverd via de mail van een salarisverwerker, maar voer je eenvoudig zelf in.
  • De software draait in de cloud en is ook via je mobiel toegankelijk. Dit betekent dat je zelfs kan verlonen vanuit je luie stoel!
  • De software beschikt over een verlofmodule waardoor werknemers zelf vrij kunnen vragen. Bovendien biedt de software uitgebreide HR-mogelijkheden. Dit maakt het mogelijk om online een medewerkersdossier aan te leggen, contracten te genereren of aanbestedingsbrieven te schrijven.

Salarisadministratie uitbesteden via Employes

Maak het uzelf gemakkelijker en goedkoper door gebruik te maken van onze handige salarisadministratiesoftware. Wij garanderen je een gemakkelijke overstap, een supersnelle verwerking en gebruiksvriendelijke software. Salarisadministratie uitbesteden aan een verwerker is dus niet langer nodig, maar je verzorgt gemakkelijk zelf de salarisadministratie.

Kortom, redenen genoeg om met de software van Employes aan de slag te gaan en zo je personeelsadministratie up-to-date te houden. Je kan Employes gratis en geheel vrijblijvend uitproberen. Klik hier om een account aan te maken.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu