Salarisadministratie Schoonmaak en glazenwassersbedrijven

Employes is een moderne online salarisadministratie tool voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijven

Probeer nu gratis
Employes salarisadministratie ICT-bedrijven

Online salarisadministratie voor schoonmaakbedrijven

Als eigenaar van een schoonmaakbedrijf hou je je graag bezig met zaken die ertoe doen. Hierbij hoort echter ook een strakke salarisadministratie. Employes is een handige salarisadministratie tool voor schoonmaakbedrijven glazenwasser-ondernemingen. Je voert eenvoudig en snel gewerkte uren in en je kunt direct je werknemers verlonen. Daarnaast verstuur je eenvoudig de loonstroken naar je werknemers en betaal je de bedragen met een betaalbestand.

Dynamische salarisverwerking schoonmaakbedrijf

Je hebt als glazenwassersbedrijf regelmatig te maken met onregelmatige uren. Deze flexibiliteit is de spil in je onderneming, maar brengt op het gebied van administratie vaak extra werk met zich mee. Employes kent de uitdaging van de vaak wisselende gewerkte uren en de moeite die het kost om deze uren juist te verwerken in de salarisadministratie. Door Employes te koppelen aan je urenregistratiesysteem vul je binnen enkele seconden de flexibele uren in, waarna dit meteen wordt verwerkt in de verloning.

Automatische arbeidscontracten schoonmaakbedrijf

Een andere uitdaging in de salarisadministratie voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijven is het registreren van in- en uitdienstregelingen. Schiet je bedrijf als een paddestoel uit de grond en neem je weer een nieuwe medewerker in dienst? Met Employes kan je heel eenvoudig automisch arbeidscontracten opstellen voor je personeel.

Voordelen van online salarisadministratie

  • Directe online verloning
  • Geen salariskennis nodig
  • Online declaraties invoeren
  • Automatisch arbeidscontracten opmaken
  • Actuele regelgeving omtrent de CAO en WAB
  • Koppelingen met diverse boekhoudprogramma’s, zoals Moneybird en Exact Online

Probeer Employes gratis uit en zie hoe het voor jouw schoonmaakbedrijf kan werken.

Maak vrijblijvend kennis met Employes

Ben je enthousiast over wat je zojuist leest en wil je dolgraag kennismaken met ons slimme salarisadministratie voor schoonmaakbedrijven? Probeer het dan gratis uit en maak geheel vrijblijvend een account aan op de site. Wij zijn ervan overtuigd dat ons online systeem jou diverse voordelen oplevert. Na afloop van je proefperiode betaal je een vast bedrag per maand plus een bepaald bedrag per medewerker. Heb je vragen of behoefte aan advies op maat of twijfel je over de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing voor schoonmaakbedrijven? Neem contact op met onze professionals. Employes staat je altijd graag te woord en biedt ondersteuning waar dat nodig is.

Background image of the card

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu