Salarisadministratie Rotterdam

Ben je werkzaam als ondernemer in Rotterdam? Vanzelfsprekend kies je voor een geordende bedrijfsadministratie inclusief salarisverwerking. Met salarissoftware van Employes werk je nauwkeurig en bespaar je tijd en geld. Een gratis proefabonnement biedt ongetwijfeld perspectief.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Loonadministratie in de cloud

Het online verwerken van loon werkt tegenwoordig gemakkelijker dan ooit. Met behulp van de juiste software zijn gegevens eenvoudig en snel te verwerken. Online heb je altijd en overal toegang tot je bedrijfsadministratie en daardoor ben je als ondernemer te allen tijde up-to-date. Je hoeft je geen zorgen te maken om updates en ook het maken van back-ups is vaak snel geregeld. Salarisadministratie Rotterdam kun je uitbesteden als je weinig tijd en kennis hebt, maar dit is zeker geen vereiste. Employes salarissoftware helpt jou namelijk om de verwerking van het loon zelf op te pakken, zonder tussenkomst van een externe salarisverwerker of het aanstellen van een HR-medewerker. Dit stelt jou als Rotterdamse ondernemer in staat een hogere winst te behalen met je ondernemersactiviteiten.

Het gemak van salarisadministratie Rotterdam zelf doen

Bij Employes maken we geen gebruik van ingewikkelde software voor het verzorgen van de loonadministratie. Dankzij onze moderne applicatie heb je volledig overzicht van al je werknemers en wat je moet uitbetalen aan loon. Nieuwe arbeidskrachten zijn uiteraard eenvoudig toe te voegen. Niet alleen loonstrookjes, maar ook jaaropgaven en vakantiespecificaties kun je gemakkelijk uitdraaien. De loonaangifte werkt 100 procent automatisch. Zelfs het opmaken van arbeidscontracten behoort tot de mogelijkheden. En dit alles tegen een vast bedrag per maand. Er zijn geen verborgen kosten, dus kom je niet voor verrassingen te staan.

Salarisadministratie zelf doen is beter dan uitbesteden

Salarisadministratie Rotterdam zelf vormgeven en bijhouden, is dus beter dan deze zaken uitbesteden aan een externe salarisverwerker. De salarissoftware van Employes is gebruiksvriendelijk en laagdrempelig. Daardoor kun jij als ondernemer gemakkelijk zelf aan de slag gaan met de loonadministratie van je bedrijf. Lang wachten op akkoord van een andere partij voor de opname van verlof of vakantie behoort daarmee tot de verleden tijd. Je hebt namelijk zelf de regie en dus voer je alles zelf door. Natuurlijk bespaar je ook nog eens op de kosten van een administratiekantoor door de salarisadministratie volledig zelf te doen. Als ondernemer in Rotterdam zoek je voortdurend naar manieren om slim te ondernemen en het voeren van een online en goedkope salarisadministratie is daarin zeker een goede keuze.

Maak vrijblijvend kennis met onze salarissoftware

Bent je enthousiast over de mogelijkheden van Employes salarissoftware? Maak dan vrijblijvend een proefaccount aan op de site en probeer de software 30 dagen gratis. Voor Employes maakt het niet uit of je onderneemt in Rotterdam, Almere, Utrecht of Breda, wij bieden altijd een passende oplossing voor zowel de startende ondernemer als de gevestigde MKB'er. De overstap is gemakkelijk en binnen een kort tijdsbestek gerealiseerd. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Employes. Wij beantwoorden je vragen graag en voorzien je zo nodig van passend advies.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu