Salarisadministratie kappers

Employes is een handige online salarisadministratie tool voor kappers en salons

Probeer nu gratis
Employes salarisadministratie kappers

Online salarisadministratie voor kappers

Als kapper hou je je graag bezig met zaken die ertoe doen. Hierbij hoort echter ook een strakke salarisadministratie. Employes is een handige salarisadministratie tool voor kappers en salons. Je voert eenvoudig en snel gewerkte uren in en je kunt direct je werknemers verlonen. Daarnaast verstuur je eenvoudig de loonstroken naar je werknemers en betaal je de bedragen met een betaalbestand.

Dynamische salarisverwerking kappers

Je hebt als kapper veel te maken met flexibele werknemers. Deze flexibiliteit is de spil in je kapperszaak, maar brengt op het gebied van administratie vaak extra werk met zich mee. Employes kent de uitdaging van de vaak wisselende gewerkte uren en de moeite die het kost om deze uren juist te verwerken in de salarisadministratie. Door Employes te koppelen aan je urenregistratiesysteem vul je binnen enkele seconden de flexibele uren in, waarna dit meteen wordt verwerkt in de verloning.

Automatische arbeidscontracten kappers

Een andere uitdaging in de salarisadministratie voor kappers is het registreren van in- en uitdienstregelingen. Weer een nieuwe medewerker in dienst? Met Employes kan je heel eenvoudig automisch arbeidscontracten opstellen voor je personeel.

Voordelen van online salarisadministratie

  • Directe online verloning
  • Geen salariskennis nodig
  • Online declaraties invoeren
  • Automatisch arbeidscontracten opmaken
  • Actuele regelgeving omtrent de CAO en WAB
  • Koppelingen met diverse boekhoudprogramma’s, zoals Moneybird en Exact Online

Probeer Employes gratis uiten zie hoe het voor jouw salon kan werken.

Maak vrijblijvend kennis met Employes

Ben je enthousiast over wat je zojuist leest en wil je dolgraag kennismaken met ons slimme salarisadministratie voor kappers? Probeer het dan gratis uit en maak geheel vrijblijvend een account aan op de site. Wij zijn ervan overtuigd dat ons online systeem jou diverse voordelen oplevert. Na afloop van je proefperiode betaal je een vast bedrag per maand plus een bepaald bedrag per medewerker. Heb je vragen of behoefte aan advies op maat of twijfel je over de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing voor kappers? Neem contact op met onze professionals. Employes staat je altijd graag te woord en biedt ondersteuning waar dat nodig is.

Background image of the card

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu