Eenvoudige salarisadministratie horeca

Employes is een handige salarisadministratie tool voor je restaurant, broodjeszaak, koffiebar of andere horeca-onderneming.

Probeer nu gratis

Je kunt Employes geheel vrijblijvend testen.

Smeerm horeca salarisadministratie

Online salarisadministratie voor horeca

Als horeca-ondernemer hou je je graag bezig met zaken die ertoe doen. Hierbij hoort echter ook een strakke salarisadministratie. Employes is een handige salarisadministratie tool voor restaurants en andere horeca-ondernemingen. Je voert eenvoudig en snel gewerkte uren in en je kunt direct je werknemers verlonen. Daarnaast verstuur je eenvoudig de loonstroken naar je werknemers en betaal je de bedragen met een betaalbestand.

Dynamische salarisverwerking voor horecapersoneel

Je hebt als horeca-ondernemer veel te maken met flexibele werknemers en oproepkrachten. Deze flexibiliteit is de spil in je horeca-onderneming, maar brengt op het gebied van administratie vaak extra werk met zich mee. Employes kent de uitdaging van de vaak wisselende gewerkte uren en de moeite die het kost om deze uren juist te verwerken in de salarisadministratie. Door Employes te koppelen aan je urenregistratiesysteem vul je binnen enkele seconden de flexibele uren in, waarna dit meteen wordt verwerkt in de verloning.

Automatische arbeidscontracten voor horecapersoneel

Een andere uitdaging in de salarisadministratie voor horeca is het registreren van vaak vele in- en uitdienstregelingen. Weer een nieuwe medewerker in dienst? Met Employes kan je heel eenvoudig automisch arbeidscontracten opstellen voor je personeel. Wij bieden templates voor contracten aan op basis van de modelcontracten van de KHN. Daarnaast bieden wij ook voorzieningen voor de WAB. Zo kun je ook een aanbiedingsbrief opmaken in Employes.

Voordeliger dan via payroll

Doordat het personeel op de loonlijst van je eigen horecabedrijf staat, betaal je geen payroll-factor over het bruto loon.Dat kan behoorlijk in de kosten schelen. De ondernemers die naar Employes zijn overgestapt, besparen tussen de 5% en 10% van het bruto loon. En door de handige applicatie van Employes is het aanmelden van werknemers en het doorgeven van uren net zo eenvoudig als het uitbesteden aan een payroll-bedrijf.

Voordelen van Employes voor de horeca salarisadministratie

  • Directe online verloning
  • Geen salariskennis nodig
  • Automatisch arbeidscontracten opmaken
  • Actuele regelgeving omtrent de CAO (KHN) en WAB
  • Koppelingen met diverse boekhoudprogramma’s, zoals Moneybird en Exact Online
  • Koppelingen met urenregistratiesystemen, zoals Werktijden.nl en Keeping

Probeer Employes gratis uit en zie hoe het voor jou kan werken.

Maak vrijblijvend kennis met Employes

Ben je enthousiast over wat je zojuist leest en wil je dolgraag kennismaken met ons slimme salarisadministratie voor de horeca? Probeer het dan gratis uit en maak geheel vrijblijvend een account aan op de site. Wij zijn ervan overtuigd dat ons online systeem jou diverse voordelen oplevert. Na afloop van je proefperiode betaal je een vast bedrag per maand plus een bepaald bedrag per medewerker. Heb je vragen of behoefte aan advies op maat of twijfel je over de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing voor horeca? Neem contact op met onze professionals. Employes staat je altijd graag te woord en biedt ondersteuning waar dat nodig is.

Background image of the card

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu

“Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.”

Bedrijf: Smeer'm

Klant sinds: januari 2020

Aantal werknemers: 20

Saskia Zwijsen  en Martine van Leeuwen

Saskia Zwijsen en Martine van Leeuwen

Leidinggevenden Smeer'm zaak

""
Bekijk de website →