Salarisadministratie Groningen

Actief als ondernemer in het mooie Groningen? Dan ontkom je er niet aan een goede administratie te voeren, een belangrijke vereiste vanuit de Belastingdienst. Administratieve verplichtingen horen er nu eenmaal helemaal bij. Maak het jezelf een stuk gemakkelijker en bespaar tijd en geld door gebruik te maken van onze handige online salarispakket.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Loonadministratie, essentieel onderdeel van je administratie

Als ondernemer in Groningen ben je vaak razend druk van alles en nog wat en dus is het prettig als er een kopzorg minder is. Salarisadministratie is een belangrijke administratieve verplichting als je personeel in dienst hebt. Er mogen natuurlijk geen fouten zitten in de loonstroken en daarnaast moeten ook zaken zoals de pensioenbijdrage goed worden geregeld. Het voelt soms heel complex, zeker ook als software lastig is of niet meewerkt. Je gaat dan automatisch op zoek naar een externe partij om deze zaken voor je te regelen. Je kunt het echter zelf met behulp van de gebruiksvriendelijke salarissoftware van Empkoyes.

Salarisadministratie Groningen zelf doen

Wij stellen jou in staat de salarisadministratie Groningen eenvoudig zelf te doen. Je hebt hiervoor geen deskundig administratiekantoor nodig, maar vooral slimme en gebruiksvriendelijke software. Employes stelt jou als ondernemer in staat de volledige loonadministratie zelf te doen. Je maakt hiervoor een account aan op de site, zonder dat je software hoeft te downloaden op je computer. Alle administratieve werkzaamheden worden volledig online uitgevoerd. Wil je dat alles netjes wordt geregeld en bovendien besparen op de kosten voor het inhuren van een administratiekantoor? Ontdek de mogelijkheden van ons online salarispakket voor jouw bedrijf in Groningen en werk altijd veilig in een beveiligde online omgeving.

Het gemak van een online administratie

Je bespaart flink wat tijd door online alles in te voeren en te verwerken. Hiermee creëer je een duidelijk financieel overzicht voor jezelf en weet je snel genoeg wat je kwijt bent aan personeelskosten. Van welke voordelen profiteer je nog meer?

  • De salarisadministratietool beschikt tevens over een HR- en verlofmodule. Hierdoor ben je niet langer afhankelijk van een externe partij als het gaat om verlof opnemen of het opstellen van een arbeidscontract.
  • Het proces van loonaangifte doen is geautomatiseerd en neemt je veel werk uit handen.
  • Je betaalt een vast tarief per maand plus een vast bedrag per medewerker. Er zijn dus geen verbogen kosten.
  • Je hebt altijd online toegang tot je administratie en dus kun je inloggen waar en wanneer je maar wilt.

Maak een account aan bij Employes

Wil je je administratieve verplichtingen beter stroomlijnen en vormgeven? Dan zit je bij ons helemaal goed. Met ons online salarispakket stel jij jezelf in staat veel zaken zelf op te pakken, zonder dat het jou veel energie en tijd kost. Maak vrijblijvend kennis met onze salarisadministratietool en ontdek wat het jou aan mogelijkheden biedt. Probeer het daarom 30 dagen gratis. Zowel voor het MKB in Groningen als in bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam en Breda is de software uiterst geschikt. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Je kan altijd contact opnemen. Wij staan je zowel telefonisch als digitaal graag te woord.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu