Salarisadministratie Eindhoven

Actief als ondernemer in Eindhoven en omstreken? Ga voor een perfecte salarisadministratie en zorgvuldige verloning van je medewerkers. Word je eigen salarisadministrateur dankzij onze Employes applicatie. Bespaar direct en ontdek het gemak van zelf doen.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Loonadministratie uitbesteden of zelf doen?

De administratie is voor veel ondernemers een dingetje. Ze hebben er niet altijd tijd voor, maar het moet toch gedaan worden. Daarom kiezen veel ondernemers in Eindhoven voor een salarisverwerker. Dit is enerzijds gemakkelijk, maar brengt natuurlijk wel kosten met zich mee. Bovendien ben je in bepaalde gevallen afhankelijk van een externe partij, bijvoorbeeld bij het indienen of aanvragen van verlofdagen. Bij Employes denken we dat dit anders kan. Daarom hebben wij voor ondernemers in Eindhoven een oplossing bedacht: een moderne en gebruiksvriendelijke applicatie waarmee je alles zelf doet.

Geef salarisadministratie Eindhoven vorm met Employes

Je salarisverwerking uitbesteden is dankzij onze salarisapplicatie niet langer nodig. Je doet de salarisadministratie in Eindhoven volledig zelf, zonder dat je daarvoor een tussenpersoon inschakelt. Bovendien heb je ook geen complexe software meer nodig. De loonadministratie doe je met Employes namelijk gemakkelijk in de cloud. Dit betekent dat je online gegevens invoert in een beveiligde omgeving. Backups maken doe je zelf, net als het aanmaken van nieuwe werknemers. Binnen welke branche je ook werkzaam bent in Eindhoven, Employes biedt met deze applicatie een slimme oplossing voor het gehele MKB. Veel zaken zijn geautomatiseerd en besparen jou dus veel tijd en geld.

Het gemak van onze salarisapplicatie

De tool voor de loonadministratie is ideaal voor de opmaak van loonstrookjes, maar biedt u nog veel meer voordelen. Zo is direct inzichtelijk wat je werknemers netto op een bankrekening krijgen uitbetaald en wat jij als werkgever kwijt bent aan werkgeverskosten. Dankzij de HR- en verlofmodule voer je eenvoudig zelf verlofdagen of vakanties in. Je hoeft dus niet langer te wachten op toestemming van een salarisadministratiekantoor die deze zaken voor je regelt. Verder kun je als ondernemer arbeidscontracten opmaken voor nieuwe werknemers. Deze pas je eenvoudig aan conform je eigen wensen en voorwaarden. Dankzij onze applicatie word je dus je eigen salarisadministrateur. Je behoudt volledig zelf de controle, zonder dat je daarin afhankelijk bent van een administratiekantoor of boekhouder.

Probeer de applicatie 30 dagen gratis

Niet alleen als je ondernemer bent in Eindhoven kun je gebruikmaken van onze applicatie, maar bijvoorbeeld ook in Groningen, Amersfoort of Zwolle. De salaristool van Employes is namelijk online beschikbaar en daardoor voor iedere ondernemer toegankelijk. Wij bieden je de kans om het 30 dagen gratis te proberen. Maak daarom een account aan en ontdek geheel vrijblijvend of onze salaristool iets is voor jouw bedrijf in Eindhoven. Wij zijn ervan overtuigd dat onze tool jou ondernemen én de salarisadministratie flink vergemakkelijkt en leuker maakt. Uiteraard hoef je je geen zorgen te maken om je privacy of die van jouw medewerkers. Bel of mail ons gerust voor vragen of een passend advies. Wij staan met veel plezier voor je klaar.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu