Salarisadministratie detailhandel

Employes is een handige online salarisadministratie tool voor winkels, webshops en andere bedrijven die vallen onder de INretail

Probeer nu gratis
Detailhandel salarisadministratie Employes

Online salarisadministratie voor de detailhandel

Als retail-ondernemer hou je je graag bezig met zaken die ertoe doen. Hierbij hoort echter ook een strakke salarisadministratie. Employes is een handige salarisadministratie tool voor winkels en andere detailhandel-bedrijven. Je voert eenvoudig en snel gewerkte uren in en je kunt direct je werknemers verlonen. Daarnaast verstuur je eenvoudig de loonstroken naar je werknemers en betaal je de bedragen met een betaalbestand.

Voordelen van online salarisadministratie

  • Directe online verloning
  • Geen salariskennis nodig
  • Automatisch arbeidscontracten opmaken
  • Actuele regelgeving omtrent de CAO retail en TKP
  • Koppelingen met diverse boekhoudprogramma’s, zoals Moneybird en Exact Online

Probeer Employes gratis uiten zie hoe het voor jou kan werken.

Ondersteuning CAO INretail en pensioen

In Employes is de regelgeving van de CAO INretail verwerkt. Ook hebben wij een koppeling met TKP waardoor wij automatisch pensioenaangifte doen voor je. En dit alles voor het standaardtarief. Wij bieden dus de volledige regelgeving voor de salarisadministratie detailhandel.

Maak vrijblijvend kennis met Employes

Ben je enthousiast over wat je zojuist leest en wil je dolgraag kennismaken met ons slimme salarisadministratie voor de detailhandel? Probeer het dan gratis uit en maak geheel vrijblijvend een account aan op de site. Wij zijn ervan overtuigd dat ons online systeem jou diverse voordelen oplevert. Na afloop van je proefperiode betaal je een vast bedrag per maand plus een bepaald bedrag per medewerker. Heb je vragen of behoefte aan advies op maat of twijfel je over de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing voor detailhandel? Neem contact op met onze professionals. Employes staat je altijd graag te woord en biedt ondersteuning waar dat nodig is.

Background image of the card

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu