Salarisadministratie Den Haag

Salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid en dus voor je dit graag correct uit. Besteed het uit aan een administratiekantoor of doe het zelf in Den Haag. Voorkom complexe software en ontdek onze moderne tool voor loonadministratie. Wij bieden je gemak, zekerheid en eindeloos veel mogelijkheden.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Een correcte en tijdige loonverwerking

Het voeren van een goede loonadministratie in Den Haag kost tijd en geld. Als je het uitbesteedt aan een salarisverwerker zoals een administratiekantoor ben je veel geld kwijt aan binnenkomende facturen. Heb je een HR-medewerker in dienst? Dan moet je deze natuurlijk betalen voor de werkzaamheden die hij of zij uitvoert. Toch ontkom je er niet aan, want de Belastingdienst verplicht je tot een correcte bedrijfsadministratie. Wellicht heb je het zelf weleens geprobeerd, maar valt het in de praktijk toch een beetje tegen. De software is complex en voor je gevoel niet gebruiksvriendelijk. Bij Employes bieden we je daarom een handige applicatie die wel werkt en jou veel tijd én geld bespaart.

Salarisadministratie Den Haag in de cloud

Als ondernemer in Den Haag hoef je niet op zoek naar een duur administratiekantoor. Met onze software voer je namelijk eenvoudig een salarisadministratie in de cloud. Dit betekent dat je 24/7 toegang hebt tot je loonadministratie. Je bent niet meer afhankelijk van een boekhouder die dit voor je oppakt, maar dankzij onze gebruiksvriendelijke tool voer je alles zelf in. En dit allemaal tegen een vast bedrag per maand plus een bedrag per medewerker. Je hebt geen last van verborgen kosten en indien nodig is er altijd professionele ondersteuning aanwezig. Dit maakt het voor jou als ondernemer aantrekkelijk alles volledig zelf te doen.

De meerwaarde van onze salarisapplicatie

Je salarisadministratie in Den Haag voer je dus eenvoudig online. Dit levert je direct een aantal aantrekkelijke voordelen op. Zo heb je niet alleen altijd en overal toegang tot je administratie, het systeem werkt ook nog eens gebruiksvriendelijk en is zelfs voor een leek te volgen. Dankzij de HR- en verlofmodule kun je eenvoudig arbeidscontracten opmaken en aanpassen naar wens. Vrije dagen en vakantiedagen plan je zelf in, zonder dat je hierin afhankelijk bent van een externe salarisverwerking. Je krijgt een seintje wanneer het tijd is om de loonaangifte te doen en tenslotte werk je te allen tijde in een beveiligde online omgeving. Dit maakt het voor het gehele MKB in Den Haag aantrekkelijk om zaken te doen met Employes.

Maak een account aan

Ben je enthousiast en wil je gebruikmaken van onze salarisapplicatie? Niet langer onnodig veel geld uitgeven aan software die je toch niet begrijpt of niet volledig op jouw branche is afgestemd? Maak dan vrijblijvend een account aan op de site en ontdek in 30 dagen gratis wat wij het MKB bieden op het gebied van loonadministratie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen over de applicatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als digitaal. Wij geven je graag ondersteuning en advies op maat.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu