Salarisadministratie Amersfoort

Actief als ondernemer in Amersfoort en bespaar je graag tijd én geld op je salarisadministratie? Met salarissoftware van Employes doe je alles eenvoudig zelf, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf en maak vrijblijvend een proefaccount aan.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Houd je personeel tevreden

Veel ondernemers in het MKB zijn als zelfstandige begonnen, jij misschien ook wel. Na een droomstart in Amersfoort is je bedrijf inmiddels flink gegroeid en heb je meerdere personeelsleden in dienst. Dit brengt natuurlijk een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Je wilt dat de loonadministratie top geregeld is en dat je medewerkers nergens geen omkijken naar hebben. Toch wil je niet onnodig veel geld uitgeven aan een duur administratiekantoor, maar administratiesoftware is vaak ook geen optie. Het is duur, complex en niet altijd gebruiksvriendelijk. Gelukkig bieden wij je bij Employes een aantrekkelijk alternatief: onze salarissoftwaretool. Deze is er onder meer voor ondernemers in Amersfoort.

De voordelen van online salarisadministratie Amersfoort

Steeds meer softwareapplicaties verplaatsen zich naar de cloud. Dit geldt ook voor de salarissoftwaretool van Employes. Het online werken, betekent dat werkzaamheden sneller gaan en steeds meer processen geautomatiseerd worden. Bovendien vinden veel taken plaats in een veilige digitale omgeving. Juist ook bij het verzorgen van de loonadministratie is dit meer dan prettig prettig. De applicatie van Employes is zo ontwikkeld dat je niet langer hoge kosten kwijt bent aan het inhuren van een administratiekantoor. Alles op het gebied van salarisadministratie doe je eenvoudig zelf. Of het nu gaat om loonstrookjes uitdraaien, loonaangifte doen of nieuwe medewerkers aanmaken in het systeem, het kan allemaal. Binnen enkele muisklikken is het geregeld.

Bespaar tijd en geld met salarissoftware

Natuurlijk geef je als ondernemer in Amersfoort niet onnodig veel geld kwijt als dit niet nodig is. De Employes applicatie is zo gebouwd dat iedereen in het MKB er gebruik van kan maken. Je hebt altijd en overal toegang tot je administratie. Of je nu op kantoor zit of vanaf je bank thuis werkt, zolang je internetverbinding hebt, kun je alles probleemloos inzien of mutaties doorvoeren. De HR- en verlofmodule stelt jou in staat gemakkelijk verlof- en vakantiedagen in te voeren. Zelfs de opmaak van arbeidscontracten behoort tot de mogelijkheden. Dit maakt de salarissoftwaretool veelzijdig en daarmee onmisbaar voor het MKB in Amersfoort. Natuurlijk kun je ook in Almere, Utrecht of Tilburg probleemloos gebruikmaken van onze software. Alles tegen een vast bedrag per maand plus een klein bedrag per medewerker.

Probeer onze tool helemaal gratis

Wil je op laagdrempelige wijze kennismaken met onze salarissoftwaretool? Employes biedt de mogelijkheid alle functies en opties 30 dagen gratis uit te proberen. Maak hiervoor een account aan op de site en ontdek welke mogelijkheden er zijn om je administratieve taken te vereenvoudigen. Loop je vast of heb je behoefte aan ondersteuning? Neem gerust contact op met onze professionals. Wij voorzien je graag van advies en handvatten om je loonadministratie zorgvuldig vorm te geven. Ga voor kwaliteit, gemak en betaalbaarheid en maak de keuze voor Employes.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu