Salaris software:

Een salarisapplicatie speciaal voor het MKB

Het voeren van een correcte loonverwerking is een terugkerende activiteit binnen je onderneming. Je besteedt het uit aan een salarisverwerker of je gebruikt salarissoftware om het zelf te doen. Maak het jezelf gemakkelijk met de moderne salarisapplicatie van Employes.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Meer dan 950 bedrijven en 3000+ werknemers gebruiken de salarissoftware van Employes

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Loonadministratie beheren met een softwarepakket

Sommige zaken doe je als ondernemer liever niet zelf. Dit geldt ook voor het doen van de salarisadministratie. Je hebt er vaak niet veel tijd voor en bovendien lukt het jou niet om dure en complexe software jou snel eigen te maken. Daarom draag je deze werkzaamheden over aan een salarisverwerker, bijvoorbeeld een administratiekantoor. Dit kost jou echter ook geld, want je krijgt periodiek een forse nota gestuurd. Gelukkig bieden wij jou bij Employes een prima alternatief: salaris software middels een handige applicatie.

Salarissoftware in de cloud

Niet alleen de boekhouding, maar juist ook de loonverwerking doe je eenvoudig online. De applicatie van Employes stelt jou in staat alles zelf te doen, zonder tussenkomst van een administratiekantoor. Gegevens zijn gemakkelijk in te voeren en bij te houden. Je hoeft dankzij deze slimme tool geen dure software aan te schaffen, maar je betaalt per maand een aantrekkelijke prijs voor het gebruik van de salarisapplicatie. Je voert niet alleen de gewerkte uren in, maar je stelt ook eenvoudig arbeidscontracten op of je berekent de werkgeverslasten per werknemer. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze salarissoftware.

Voordelen van onze salaris software

Het gebruik van onze applicatie voor je salarisadministratie levert jou als ondernemer talloze voordelen op. Wij zetten ze voor je op een rij:

  • Je gebruikt onze applicatie zonder tussenkomst van een salarisverwerker. Je bent dus niet langer afhankelijk van een externe partij.
  • Salarissoftware van Employes beschikt tevens over een HR- en verlofmodule. Vrije dagen en vakanties plan je dus helemaal zelf in voor al je medewerkers.
  • Je hebt 24/7 toegang tot je salarisadministratie. Ideaal als je ook thuiswerkt of onderweg bent in de trein of het vliegtuig.
  • Je betaalt altijd een vast bedrag per maand plus een bedrag per medewerker. Verborgen kosten zijn daarmee uitgesloten.
  • Employes staat altijd klaar voor ondersteuning en advies.
  • Je maakt zelf back-ups en je salarisverwerking vindt uiteraard plaats in een beveiligde online omgeving.

Probeer nu gratis

Wil je actief aan de slag met onze salaris software? Maak een account aan en probeer onze salaris software gratis en geheel vrijblijvend uit. Je ziet direct welke mogelijkheden onze applicatie biedt en welke voordelen dat jou oplevert. Bespaar tijd en geld door het slim bijhouden van de salarisadministratie in de cloud. Wanneer je aangeeft daadwerkelijk te willen starten met Employes, activeren we je account en betaal je een vast bedrag per maand plus een bepaald bedrag per medewerker. Maak direct kennis met de talloze opties of win advies in bij onze professionals. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor vragen of ondersteuning.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu