Personeelsadministratie:

Salaris, HR en verlof. Alles online op één plek.

Een personeelsadministratie is verplicht voor iedereen die werkt met personeel. Met Employes software zijn belangrijke personeelsgegevens altijd binnen handbereik. Onze gebruiksvriendelijke software is speciaal bedoeld voor ondernemers zoals jij. Maak het jezelf gemakkelijk en beheer je administratie volledig online.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Meer dan 950 werkgevers en +3000 werknemers gebruiken Employes voor de personeelsadministratie

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Personeelsadministratie software

Zodra je als ondernemer personeel in dienst neemt, verplicht de Belastingdienst jou tot een goede personeelsadministratie. Naast de salarisadministratie maakt dit een belangrijk onderdeel uit van de HR administratie. Je kunt je volledige administratie uitbesteden aan een administratiekantoor, maar het is net zo gemakkelijk om het zelf te doen. Daardoor heb je zelf de controle en ben je niet afhankelijk van derden. Met onze slimme software kies je voor aantrekkelijk geprijsde software voor ondernemers. Je hoeft geen boekhouderdiploma op zak te hebben om de administratie zelf te doen. De software is zo ontwikkeld dat je alles eenvoudig zelf verwerkt en doorvoert.

Personeelsadministratie online

Software van Employes is gebruiksvriendelijk en modern, want het stelt jou in staat online de personeelsadministratie te verzorgen. Dankzij een HR- en verlofmodule voer je alles zelf eenvoudig door. Stel dat een werknemer graag een vrije dag wilt opnemen, dan kun jij dit eenvoudig online regelen in een beveiligde Employes-omgeving. Gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud en daarnaast maak je gemakkelijk een regelmatige back-up van belangrijke personeelsgegevens. Alles dat nodig is voor een goede salarisadministratie is beschikbaar in onze software. Reden genoeg om het eens uit te proberen voor jouw bedrijf.

Voordelen van personeelsadministratie

Werken met Employes software levert jou talloze voordelen op. Wij zetten de voordelen van ons systeem graag voor jou uiteen:

  • Dankzij de door ons ontwikkelde salarissoftware, ben je niet langer afhankelijk van derden voor het voeren van een volledige bedrijfsadministratie.
  • Employes werkt eenvoudig via de webbrowser van je computer. Alle personeelsgegevens liggen daarmee binnen handbereik.
  • De HR- en verlofmodule stellen jou in staat eenvoudig vrije dagen te regelen of arbeidscontracten op te stellen.
  • Verder is ook de salarisverwerking met onze software eenvoudig te realiseren. Hiermee bespaar je flink op de kosten voor het inhuren van een boekhouder of accountant.
  • Tarieven zijn altijd duidelijk en dus krijg je nooit te maken met extra kosten.

Personeelsadministratiesysteem gratis uitproberen

Als je wilt weten hoe ons systeem werkt en of dit geschikt is voor jouw bedrijf, dan Employes biedt jou de kans de HR- en salarissoftware gratis en geheel vrijblijvend uit te proberen. Maak hiervoor een account aan op de site en verken op je eigen tempo de mogelijkheden van online de HR administratie verzorgen. Alles is aanwezig voor het voeren van een succesvolle en overzichtelijke personeelsadministratie. Start daarom vandaag nog of bekijk de tarieven op onze site. Voor zowel DGA's als bedrijven met personeel bieden wij volop mogelijkheden. Bel ons ook gerust als iets jou niet duidelijk is of wanneer je behoefte hebt aan professioneel advies. Wij voorzien je graag van advies, tips en ondersteuning.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu