Payroll online

Een complete online applicatie voor het MKB

Twijfel je aan je huidige salarispakket en ben je op zoek naar een online alternatief? Houd je als ondernemer graag zelf de touwtjes in handen? Dan is de salarisapplicatie van Employes zeker iets voor jou. Ontdek het gemak en de voordelen van de online payroll software van Employes.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

MKB en loonadministratie

Iedere ondernemer wordt verplicht tot het bijhouden van een overzichtelijke bedrijfsadministratie. Het doen van de loonadministratie hoort daar net zo goed bij. Wellicht besteed jij dit uit aan een externe salarisverwerker, bijvoorbeeld een administratiekantoor. Of je gebruikt misschien software om het zelf te doen. Toch kom je er gaandeweg achter dat dit complex is en jou eigenlijk meer tijd kost, dan dat het je voordelen oplevert. Als jij je volledige payroll online wilt doen, kies dan voor de online software van Employes. Deze tool is zo ontwikkeld dat je vandaag al aan de slag kan. Je hebt geen tussenpersoon meer nodig en je behoudt volledig zelf de controle.

Payroll online zelf doen

Je payroll uitbesteden is een slimme keuze als je weinig tijd hebt, je de software te complex vindt of geen eigen HR-medewerker in dienst hebt. Het is een prettig idee om alles aan te leveren bij een partij die kennis van zaken heeft. Daarom kies je bijvoorbeeld voor een administratiekantoor. Toch is dit wel kostbaar en ben je hier maandelijks een flink bedrag aan kwijt. Bij Employes vinden we dat ook en daarom bieden wij je een gebruiksvriendelijke tool om de payroll online volledig zelf te doen. De applicatie is eenvoudig in gebruik en levert je de nodige voordelen op.

Ontdek het gemak van onze online payroll software

Onze payroll software maakt het voor jou in het MKB simpel om online je loonverwerking te regelen. Graag zetten wij alle voordelen voor je op een rij:

  • Je complete payroll wordt gedaan: van loonaangifte tot het opstellen van arbeidscontracten, het kan allemaal.
  • Je bent geen hoge kosten meer kwijt aan een externe salarisverwerker.
  • Dankzij de HR- en verlofmodule voer je gemakkelijk vrije dagen en vakanties in voor al je medewerkers.
  • Doordat je online werkt heb je altijd en overal toegang tot je administratie. Zelfs vanaf je vakantieadres kun je probleemloos gegevens invoeren of bijwerken.
  • Je maakt gemakkelijk loonstrookjes en jaaropgaven.

Kortom, Employes is dé ideale zakenpartner als het gaat om je payroll online zelf doen.

Maak vrijblijvend kennis met Employes

Ben je enthousiast over wat je zojuist leest en wil je dolgraag kennismaken met onze online software? Probeer onze payroll software 30 dagen gratis en maak geheel vrijblijvend een account aan op de site. Wij zijn ervan overtuigd dat ons online systeem jou diverse voordelen oplevert. Na afloop van je proefperiode betaal je een vast bedrag per maand plus een bepaald bedrag per medewerker. Heb je vragen of behoefte aan advies op maat of twijfel je over de gebruiksvriendelijkheid van de online payroll software? Neem contact op met onze professionals. Employes staat je altijd graag te woord en biedt ondersteuning waar dat nodig is.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu