Eenvoudig online loonstrook maken.

Het maken van een loonstrook kan ingewikkeld lijken. Maar met Employes is dat verleden tijd. Je kunt nu namelijk eenvoudig en snel zelf een voorbeeld van een loostrook aanmaken.

Illustration

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

werknemers feature

Online loonstrook maken

Het maken van een loonstrook kan een ingewikkelde klus zijn. Doorgaans doet een accountant of boekhouder dit. Maar doordat er steeds meer online tools komen die complexe dingen makkelijk maken, is het tegenwoordig ook heel goed mogelijk om zelf een loonstrook op te stellen. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan verder.

Uiteraard dient een loonstrook wel aan een aantal eisen te voldoen. We hebben eerder eens een artikel geschreven over waar een salarisstrookje aan moet voldoen, daar kun je meer in lezen.

Loonstrook maken met het programma van Employes

Er zijn verschillende programma's om een salarisstrook op te stellen. Toch zijn de meeste softwarepakketten niet geschikt voor ondernemers. Dit komt doordat de meeste partijen die softeware maken voor loonadministratie, zich richten op accountants.

Met Employes komt hier verandering in. Wij willen jou als ondernemer de keuze geven om zelf aan de slag te gaan om ervoor te zorgen dat je niet afhankelijk bent van dure accountants en inefficiente werkwijzes. We geven jouw grip met moderne online salarissoftware;

  • Met Employes maak je automatisch loonstroken
  • Je kunt het logo van je bedrijf toevoegen
  • De loonjournaalposten worden automatisch in je boekhouding verwerkt
  • Je voldoet aan alle regelgeving

Loonstrook maken voorbeeld

Ben je benieuwd hoe het werkt? Dan kun je gratis een account aanmaken. Na het invullen van de gegevens kun je binnen enkele minuten een loonstrook bekijken. En als je hier vragen over hebt, kun je contact opnemen met onze salarisexperts.

Veel salarispakketten zijn ingewikkeld, waardoor je eigenlijk altijd wel een accountant nodig hebt. Als ondernemer heb je doorgaans niet de salariskennis om zelf de salarisverwerking te regelen. Maar met Employes heb je dat gelukkig ook niet nodig.