Loonadministrateur:

Doe je loonadministratie online

Twijfel je aan je huidige loonadministratateur en ben je op zoek naar een alternatief? Houd je als ondernemer graag zelf de touwtjes in handen? Dan is de salarisapplicatie van Employes zeker iets voor jou. Ontdek het gemak en de voordelen van verlonen in de cloud.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Meer dan 950 bedrijven en 3000+ werknemers gebruiken Employes als loonadministrateur

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Besteed je de loonadministratie uit aan een loonadministrateur? Logisch, want bij het runnen van een onderneming met personeel hoort ook een correcte verwerking van de loonadministratie. Pak je dit niet goed aan, dan riskeer je een boete vanuit de Belastingdienst óf komen medewerkers bij je klagen vanwege een fout in hun salarisstrook. Op dit soort kwesties zit je niet te wachten en dus schakel je een deskundige in. Is dit niet anders en goedkoper aan te pakken? Employes denkt van wel en legt je graag uit hoe en waarom.

Loonadministratie zelf doen of uitbesteden?

Een loonadministrateur inhuren is gunstig, want je kiest voor een expert in het verzorgen van de salarisadministratie. Deze persoon heeft meerdere taken en is bovendien jouw aanspreekpunt. Dit brengt natuurlijk de nodige kosten met zich mee. Een loonadministrateur doet zijn werk niet voor niets en dus betaal je trouw elke maand de toegestuurde factuur. Hoewel je graag zelf de touwtjes in handen hebt, durf je het niet aan om dit zelf op te pakken. Daar hebben we bij Employes iets op bedacht: een slimme salarissoftware-tool, speciaal voor het MKB!

Loonadministrateur middels slimme salarissoftware

Bij Employes bieden we jou het gemak om online je salarisadministratie te doen. Dit betekent dat je niet langer een loonadministrateur nodig hebt voor het verzorgen van je loonadministratie. De software neemt je veel werk uit handen en is daarnaast vele malen goedkoper dan het inhuren van een loonadministrateur. Dit betekent dat je veel minder tijd kwijt bent aan het mailen van je boekhouder, het aanleveren van gegevens en het doen van loonaangifte. De salarissoftware van Employes is bovendien compleet en je hebt er geen salariskennis voor nodig.

Ontdek het gemak van Employes

Het doen van online salarisadministratie met behulp van onze software levert je allerlei voordelen op:

  • Met Employes heb je de salarisverwerking volledig in eigen hand.
  • Gegevens zijn eenvoudig in te voeren en verloning van medewerkers is een fluitje van een cent.
  • Het systeem is gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor een brede doelgroep.
  • Er is eenvoudig een koppeling te maken met je boekhoudpakket.
  • Naast salarisverwerking zijn ook al je HR-activiteiten te integreren in de software.
  • Bij Employes hanteren we geen verborgen kosten. Op die manier is altijd duidelijk wat je kwijt bent aan het bijhouden van je salarisadministratie.

Vraag een gratis demo aan bij Employes

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Employes salarissoftware? Probeer de software gratis uit en maak een account aan op de website. Je kan de software vrijblijvend uitproberen in een demo-omgeving. Ben je vervolgens overtuigd van alle voordelen en wil je je account daadwerkelijk activeren? Dan zorgen wij voor een vlekkeloze overstap vanuit je huidige loonadministrateur naar onze software. Employes ziet erop toe dat alles naar behoren werkt en geeft indien nodig advies en ondersteuning. Heb je dringende vragen of ondersteuning nodig bij de salarisverwerking in onze softwaretool? Employes biedt een uitstekende support en staat je altijd graag te woord.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu