Loon software:

Slimme loonverwerking met Employes

Het voeren van een goede bedrijfsadministratie behoort als ondernemer tot je dagelijkse taken. De loonadministratie bijvoorbeeld doe je zelf of besteed je uit aan een salarisverwerker. Bij Employes bespaar je op je salarisadministratie en houd je tijd over dankzij onze moderne applicatie. Ontdek direct onze eindeloze mogelijkheden.


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Meer dan 950 bedrijven en 3000+ werknemers gebruiken de loonsoftware van Employes

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Loonsoftware voor het MKB

HRM-software is vaak ingewikkeld en niet altijd even eenvoudig. Toch ontkom je er niet aan om hiermee aan de slag te gaan. De Belastingdienst verplicht jou om een goede administratie bij te houden. Bovendien wil je ook dat je personeel op tijd wordt betaald. Als het jou zelf aan tijd of kennis ontbreekt, kun je deze werkzaamheden toevertrouwen aan een administratiekantoor. Toch is het niet altijd een prettig idee om zaken uit te besteden aan een externe partij. Je behoudt namelijk graag zelf de controle, nietwaar? Daarom bieden we jou bij Employes de mogelijkheid dit eenvoudig én goedkoop zelf te doen.

Salarisadministratie in de cloud

Ondernemen in de cloud is vandaag de dag heel gewoon. Daarom hebben we bij Employes een slimme oplossing bedacht voor het doen van de salarisadministratie: een moderne en gebruiksvriendelijke applicatie. Je hebt geen last van complexe software of voorwaarden die je eigenlijk niet begrijpt. Onze tool leidt ondernemers stap voor stap op weg in het voeren van een volledige loonadministratie. Je hoeft dus geen programma te downloaden, maar je benadert alles eenvoudig via je webbrowser. Dit kan 24/7 en dus heb je altijd toegang tot je administratie. Dit is een prettig idee, want zelfs als je op vakantie bent of thuiswerkt, is alles eenvoudig bij te werken.

De voordelen van ons softwarepakket

Naast 24/7 uur toegankelijkheid, bieden we het MKB nog veel meer voordelen. Graag zetten wij de voordelen van salaris applicatie voor je op een rij:

  • Je complete salarisadministratie regel je met Employes. Werknemersgegevens leg je gemakkelijk vast, maar je maakt net zo eenvoudig loonstroken aan of je verzorgt bijvoorbeeld de loonaangifte.
  • Dankzij de HR- en verlofmodule voer je vrije dagen, verlofuren en vakantiedagen in.
  • Veel zaken zijn geautomatiseerd en nemen jou flink wat zaken uit handen. Je houdt dus meer tijd over voor andere zaken.
  • Je bent geen kosten meer kwijt aan een externe salarisverwerker, maar je betaalt een vast bedrag per maand plus een vast bedrag per medewerker.

Loonsoftware op proef

Er zijn dus redenen genoeg om te kiezen voor ons loon software pakket. Schroom daarom niet om een account te maken op onze site. Je kunt het gratis uitproberen, zonder dat je direct ergens aan vast zit. Dit stelt jou in staat om te ontdekken of er een match is tussen jou en de salaris software van Employes. Voor advies of bij vragen neem je eenvoudig contact op met onze klantenservice. Wij staan op werkdagen met deskundige ondersteuning voor je klaar.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu