Declaratiesoftware:

Vereenvoudig je onkostenbeheer

Onkosten declareren en verwerken is een veel terugkerende taak binnen de salarisadministratie. Wellicht bereken jij onkosten door aan je opdrachtgever of je vergoedt als werkgever kosten die een werknemer maakt. Vaak worden bonnetjes en reiskosten handmatig verwerkt, maar dit is niet efficiënt. Het is een tijdrovende klus en om die reden heeft Employes een nieuwe functie ontwikkeld in het Employes salarispakket: Declaraties. Hiermee zet je een grote stap in het vereenvoudigen van je onkostenbeheer. Wat is de toegevoegde waarde van deze declaratiemodule?


Geheel vrijblijvend | Geen salariskennis nodig | Eenvoudig starten

Illustration

Meer dan 950 bedrijven en 3000+ werknemers gebruiken Employes voor hun verloning en HR

Ontdek de mogelijkheden

Via Employes regel je de HR- en salarisadministratie op dezelfde plek. Hierdoor kun je makkelijk je personeelszaken regelen. Ontdek de mogelijkheden.

Employes gratis proberen

Declareren: het aanvragen en verwerken van vergoedingen

Declaraties indienen is iets dat veelvuldig voorkomt. Er zijn bijvoorbeeld reiskosten gemaakt of er worden bonnetjes ingediend van andere bedrijfskosten. Het is wel zo prettig als werknemers of managers dit eenvoudig kunnen inboeken in de administratie. Salarissoftware van Employes maakt dit mogelijk. Bonnetjes zijn namelijk gemakkelijk te uploaden nadat er een foto is gemaakt. De declaratiesoftware is daarom onmisbaar en een aanwinst voor je bedrijf. Hij is onderdeel van ons salarispakket pakket Salaris & HR en wordt in de toekomst uitgebreid met het registreren van overuren of het specificeren van een bonus.

Hoe werkt de declaratiesoftware van Employes?

Declaratiesoftware van Employes werkt uiterst eenvoudig, maar we zetten graag het een en ander voor je op een rij:

  • Bonnetjes zijn te declareren door het maken van een foto. Vervolgens is deze foto gemakkelijk te uploaden in de declaratiemodule.
  • In de declaratiemodule is een koppeling gemaakt met Google Distance API. Dit is een uitkomst bij het berekenen van de exacte reisafstand. Werknemers hoeven dus niet zelf het aantal kilometers te berekenen.
  • Na het indienen van een declaratie ontvang je als werkgever een melding in je dashboard. Eventueel kun je aangeven of er btw verrekend moet worden.
  • Openstaande declaraties worden automatisch verwerkt bij de eerstvolgende salarisuitbetaling.
  • Er is een manager aan te wijzen die de declaraties van een werknemer afhandelt - een interessante optie voor grote bedrijven!
  • Declaraties inclusief bijlagen zijn eenvoudig te exporteren naar je eigen boekhoudpakket.

Wat zijn de voordelen van ons salarispakket?

Naast deze declaratiesoftware heeft het salarispakket van Employes nog veel meer voor jou in petto. Het is een compleet pakket, want je volledige salarisadministratie wordt gedaan. Je draait salarisstrookjes en jaaropgaven uit, maar je doet ook probleemloos de loonaangifte. Verder hoef je geen externe salarisverwerker in te huren om je administratie te doen. Tot slot werk je in de cloud en heb je altijd toegang tot je bedrijfsadministratie. Kortom: Employes salarissoftware is een musthave voor iedere ondernemer.

Probeer Employes gratis uit

Ben je nog geen klant bij Employes en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze declaratiesoftware? Het is altijd mogelijk om een gratis account aan te maken. Bovendien is onze software gratis uit te proberen. Dit geeft jou de kans om erachter te komen hoe onze software werkt en welke voordelen dit jou biedt. Ben je enthousiast over de software van Employes? Activeer je account en betaal een vast bedrag per maand plus een vast bedrag per medewerker. Doe er je voordeel mee en meld je direct aan.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu