BlogNieuws

Employes nu ook mét urenregistratie

Zijn er oproepkrachten in dienst bij jouw bedrijf? Dan heb je te maken met urenregistratie. Gewerkte uren wil je natuurlijk op een zo makkelijk mogelijk manier bijhouden en uitbetalen aan je werknemers. Maar hoe doe je dat? In dit artikel lees je hoe urenregistratie en salarisadministratie hand in hand gaan in Employes.

Speciaal voor bedrijven met (veel) werknemers die per uur worden verloond, hebben we een add-on ontwikkeld waarbij de urenregistratie wordt geïntegreerd met de salarisadministratie. Als werkgever hoef je hierdoor niet meer te schakelen tussen verschillende tools of handmatig gewerkte uren in te voeren. Dat scheelt tijd!

Overzicht urenregistratie

Waarom urenregistratie in Employes?

Oprichter Rob Kroezen legt uit waarom Employes is uitgebreid met deze urenregistratie-module:

“We hebben een simpele vorm van urenregistratie ontwikkeld om het proces van verlonen eenvoudiger te maken. We zien veel organisaties waar zowel vaste- als oproepkrachten in dienst zijn. Deze bedrijven hebben vaak niet de wens om een afzonderlijk uitgebreid urensysteem aan te schaffen speciaal voor de oproepkrachten. In plaats daarvan zoeken ze een eenvoudige vastlegging van gewerkte uren voor oproepkrachten zonder dat er handmatig gegevens overgenomen hoeven worden. Daarvoor bieden we met Employes nu een mooie oplossing: de add-on voor uren.”

Het grootste voordeel van de uren add-on is dat je geen gewerkte uren meer hoeft over te typen of te importeren vanuit een ander pakket. Toch is de add-on niet voor alle organisaties geschikt, legt Rob uit:

“Als een organisatie ook werkt met een uitgebreide planning en bijvoorbeeld het ruilen van shifts, dan raden we het gebruik van de software van één van onze partners aan waaronder die van Shiftbase of Werktijden.nl.”

Hoe werkt het?

In Employes kunnen oproepkrachten dagelijks hun gewerkte uren doorgeven. Vervolgens kun je deze uren als werkgever goedkeuren. Alle gewerkte uren worden vervolgens automatisch verwerkt op de volgende loonstrook.

Daarnaast bieden we sinds kort ook de mogelijkheid om gewerkte uren per project vast te laten leggen. Dit is bijvoorbeeld handig als de uren ook doorgefactureerd moeten worden aan een opdrachtgever.

Wil je een uitgebreidere uitleg over hoe het werkt? Bekijk dan onze supportdocumentatie.

Wat zijn de kosten?

De urenregistratie is beschikbaar als add-on en de kosten zijn €2 ,- excl. btw per actieve werknemer. Dat betekent dat je alleen betaalt voor oproepkrachten die daadwerkelijk gewerkt hebben.

Benieuwd naar urenregistratie via Employes?

Wil jij ook het gemak van urenregistratie ervaren? Kies dan voor het salarispakket van Employes! Maak een gratis account aan of vraag direct een demo aan.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu
Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en krijg het laatste HR- & salarisnieuws als eerste in je inbox.