BlogNieuws

Employes lanceert pensioen via Brand New Day

3 oktober 2019

Employes en Brand New Day slaan de handen ineen! Bij pensioen denk je niet snel aan gemakkelijk, klantvriendelijk, transparant en online. Wel bij Brand New day, zij doen het net even anders. In dit artikel ontdek je wat deze samenwerking jou en je medewerkers oplevert.

Pensioen voor jouw werknemers

Nu je toch naar de salarisadministratie kijkt, waarom dan ook niet gelijk naar het pensioen van je werknemers? Een deel van de salarisadministratie heeft namelijk te maken met pensioen. Of dat veel tijd en moeite kost? Nee joh. Wist je dat pensioen tegenwoordig binnen no-time geregeld kan worden? En het is ook nog eens makkelijk online te onderhouden.

Pensioen bij Brand New Day

Salarisadministratie en pensioen liggen niet ver van elkaar af. Daarom sloegen wij de handen ineen met Brand New Day. Bij pensioen denk je niet snel aan gemakkelijk, klantvriendelijk, transparant en online. Wel bij Brand New day, zij doen het net even anders.

Het komt nog vaak voor dat bedrijven geen pensioenregeling hebben. Los van de opbouw voor een ouderdomsvoorziening, moet je ook denken aan alle risico’s. Want wat gebeurt er als een van jouw werknemers onverwachts overlijdt of arbeidsongeschikt raakt? Wacht dus niet te lang. Hoe eerder je begint, hoe beter dat is voor jouw werknemers. Én om goed personeel aan te trekken én te behouden.

Bij een bedrijfspensioen bij Brand New Day regel je dat allemaal in één regeling. Zodat jij als werkgever, samen met jouw werknemers, vooruitstrevend nadenkt over hun toekomst. Bovendien krijg je als Employes-gebruiker tot 30% korting op de administratiekosten!

“Bovendien krijg je als Employes gebruiker tot 30% korting op de kosten”

Meer weten over jouw bedrijfspensioen bij Brand New Day?

Meer weten over het bedrijfspensioen van Brand New Day? Klik dan op deze link voor meer informatie over de mogelijkheden. Hier maak je direct een berekening van de verwachte pensioeninvestering en reserveer je direct jouw korting.

Pensioen voor jou als werkgever bij Brand New Day

Niet alleen de werknemers kunnen terecht bij Brand New Day. Maar ook jij als werkgever zijnde kan zijn pensioen onderbrengen bij Brand New Day in de vorm van een pensioenrekening. Op deze manier ben jij en jouw werknemers verzekerd voor een pensioen.

Alles over het werkgeverspensioen van Brand New Day, lees je hier: deze link.

Employes gratis proberen

Probeer nu gratis

Ervaar het gemak en probeer Employes gratis uit.
Probeer nu
Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en krijg het laatste HR- & salarisnieuws als eerste in je inbox.